Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Výbušné mačiatka

4,9 158 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
22,90 €

Výbušné mačiatka

Pokiaľ radi hráte napínavé hry, práve ste našli tú pravú! Populárna spoločenská hra z platformy kickstarter Výbušné mačiatka je mačacia verzia ruskej rulety. Hráči si postupne počas ťahov doberajú karty z balíčka, avšak akonáhle jeden z nich dostane kartu vybuchujúceho mačiatka, hru prehráva. Niektoré karty vám ale pomôžu sa výbuchu vyhnúť, napríklad tým, že sa budete môcť pozrieť na karty ešte predtým, ako si ich vezmete, prinútením protihráča vziať si niekoľko kariet naraz, alebo zamiešaním balíčka.Táto zábavná párty hra je určená pre 2 až 5 hráčov a verte, že s každou ďalšou kartou je hra napínavejšia a napínavejšia. Objavte svoje skryté strategické zručnosti a užite si veľa zábavy s rodinou, priateľmi a výbušnými mačiatkami.


Kľúčové vlastnosti spoločenskej kartovej hry Výbušné mačiatka

  • Napínavá spoločenská hra, ktorá spoľahlivo zabaví 2 až 5 hráčov
  • Skvele potrénuje vašu strategickú myseľ
  • Zábavu si s Výbušnými mačiatkami užijete minimálne 10 až 20 minút
  • Zahrať si môže každý člen rodiny od 7 rokov
  • Párty hra Výbušné mačiatka vznikla ako projekt na platforme kickstarter, vývojármi sú Elan Lee, Matthew Inman a Shane Small, príspevok dalo cez 219 000 ľudí
  • V balení nájdete 56 hracích kariet a popis pravidiel

Popustite uzdu svojej strategickej mysli a nenechajte sa vyhodiť do povetria výbušným mačiatkom

Užite si veľa zábavy s rodinou alebo na párty s priateľmi – vysoko strategická hra Výbušné mačiatka je tu! Kartová hra napodobňuje verziu ruskej rulety, pri ktorej sa hráči striedajú v ťahoch doberania kariet, kým niekomu nepríde do ruky výbušné mačiatko a hráč vyletí do povetria (teda končí hru). Môže sa však zachrániť, ak drží jednu z kariet, ktorá mu umožní vyhnúť sa výbuchu. Výbušné mačiatka nie sú hrou danou len o náhode zamiešaných kariet, ale dávajú priestor vašej strategickej fantázii mnohými spôsobmi zahraných ťahov, ako je napríklad pohľad do budúcnosti (natri nadchádzajúce karty v balíčku) alebo možnosť vziať si kartu od protihráča (pri dvojici či trojici rovnakých kariet). S Výbušnými mačiatkami sa nikdy nebudete nudiť a možno zistíte, že ste ten najlepší strategický hráč z rodiny!


Zaujímavosti o párty hre Výbušné mačiatka

Výbušné mačiatka sú historicky najúspešnejšou hrou na kickstarteri, ktorú navrhli Elan Lee (XBOX, ARGs), Matthew Inman (The Oatmeal) a Shane Small (XBOX, Marvel), pričom na jej vznik v roku 2015 prispelo viac 219 000 ľudí. Nahranie treba minimálne dvoch až piatich hráčov, pričom hracia doba jedného kola potrvá približne 10 až 20 minút. V balení je okrem pravidiel 56 hracích kariet. Výbušné mačiatka si užije každý hráč od 7 rokov.


Ako hrať kartovú hru Výbušné mačiatka

Balíček kariet, v ktorom je hneď niekoľko výbušných mačiatok, umiestnite límcom dole. Striedajte sa s ostatnými protihráčmi v doberaní kariet, kým si niekto nevytiahne výbušné mačiatko. V tomto okamihu dotyčná osoba „vybuchne“ a je vyradená z hry. S každou ďalšou líznutou kartou je hra Výbušné mačiatka napínavejšia, pretože sa zvyšuje šanca na zrážku s ďalším mačiatkom. Víťazom sa stáva ten, kto zostane ako posledný „nažive“.


Príklady kariet zo spoločenskej hry Výbušné mačiatka

Zneškodni
Keď si líznete výbušné mačiatko, môžete zahraním tejto karty zabrániť výbuchu. Zahrajte kartu zneškodni a potom vráťte výbušné mačiatko na ľubovoľné miesto do doberacieho balíčka. Vaše kolo končí zahraním tejto karty.

Výbušné mačiatko
Túto kartu musíte ihneď ukázať. Ak nemáte kartu Zneškodni, je po vás. Odhoďte všetky svoje karty vrátane výbušného mačiatka.

Láskavosť
Prinúti protihráča, aby vám dal jednu kartu zo svojej ruky. Voľba konkrétnej karty je na protihráčovi.

Pozri sa do budúcnosti
Pozrite sa na vrchné 3 karty doberacieho balíčka a položte ich späť v rovnakom poradí. Karty neukazujte ostatným hráčom.




Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Karty
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 5
Dĺžka hry 15 min
Náročnosť Ľahká
Materiál Papier

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Párty
Subžáner (téma) Fantasy
Herné mechaniky Ťahanie kariet

Rady

Produktový rad Výbušná koťátka

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 7 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAif14326
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3558380057956

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07