Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Výbušné mačiatka: Šteklivá edícia

4,9 158 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

Výbušné mačiatka: Šteklivá edícia

Ak radi hráte napínavé hry, práve ste našli tú pravú! Populárna hra z kickstartera Výbušné mačiatka je mačacia verzia ruskej rulety, tentoraz však v necenzurovanom šteklivom vyhotovení. Napriek pikantnejšiemu spracovaniu kariet, princíp hry zostáva stále rovnaký: hráči si postupne počas ťahov odoberajú karty z balíčka, avšak akonáhle jeden z nich dostane kartu vybuchujúceho mačiatka, hru prehráva. Niektoré karty vám ale pomôžu vyhnúť sa výbuchu napríklad tým, že sa budete môcť pozrieť na karty ešte predtým než si ich vezmete, prinútením protihráča vziať si niekoľko kariet naraz, alebo zamiešaním balíčka. Hra je určená pre 2 – 5 hráčov a verte, že s každou ďalšou kartou je hra napínavejšia a napínavejšia. Navyše sa zaručene pobavíte u textov a obrázkov 18+. Objavte svoje skryté strategické zručnosti a zažite veľa zábavy s rodinou, priateľmi a Výbušnými mačiatkami: Nasprostastou edíciou.

Kľúčové vlastnosti spoločenskej kartovej hry Výbušné mačiatka: nasprostastá edícia

  • Napínavá spoločenská hra, ktorá spoľahlivo zabaví 2 až 5 hráčov – v pikantnom vydaní
  • Pri kombinácii s pôvodným vydaním môže byť hráčov až 9
  • Skvele potrénuje vaše strategické myslenie
  • Pobaví vás pikantnými textmi a obrázkami na kartách
  • Zábavu si s Výbušnými mačiatkami: Nasprostastou edíciou vychutnáte minimálne 10 – 20 minút
  • Hranie je kvôli šteklivej verzii odporúčané od 18 rokov
  • Výbušné mačiatka vznikli ako projekt na kickstarteri
  • V balení nájdete 56 hracích kariet a popis pravidiel

Pobavte sa nad korenistou verziou pôvodnej hry Výbušné mačiatka – nasprostastá edícia! 

Prežite veľa zábavy s rodinou, alebo na párty s priateľmi – vysoko strategická hra Výbušné mačiatka je tu! Tentoraz vo verzii pre dospelých, nasprostastá edícia. Kartová hra napodobňuje verziu ruskej rulety, pri ktorej sa hráči striedajú v ťahoch odoberania kariet, kým niekomu nepríde do ruky výbušné mačiatko a hráč vyletí do povetria (teda končí hru). Môže sa však zachrániť ak drží jednu z kariet, ktorá mu umožní vyhnúť sa výbuchu. Výbušné mačiatka: nasprostastá edícia nie sú hrou len o náhode zamiešaných kariet, ale dávajú priestor vašej strategickej fantázii mnohými spôsobmi zahrania ťahov ako je napríklad pohľad do budúcnosti (na tri nadchádzajúce karty v balíčku), alebo možnosť vziať si kartu od protihráča (pri dvojici, či trojici rovnakých kariet). S Výbušnými mačiatkami sa nikdy nebudete nudiť, zároveň aj vďaka pikantným obrázkom a textom, a možno zistíte, že ste ten najlepší strategický hráč z vašich priateľov! 

Zaujímavosti o výbušných mačiatkach

Výbušné mačiatka sú historicky najúspešnejšou hrou na kickstarteri, ktorú navrhli Elan Lee (XBOX, args), Matthew Inman(The Oatmeal) a Shane Small (XBOX, Marvel), pričom na jej vznik v roku 2015 prispelo viac ako 219 000 ľudí. Na hranie sú potrební minimálne dvaja až piati hráči, pričom hracia doba jedného kola trvá približne 10 – 20 minút. V balení je okrem pravidiel 56 hracích kariet.  Výbušné mačiatka: nasprostastú edíciu si vychutná každý hráč od 18 rokov, kvôli obrázkom a textom nevhodným pre deti. 

Ako hrať kartovú hru Výbušné mačiatka: nasprostastá edícia

Nasprostastá edícia Výbušných mačiatok je obohatená o pre deti nevhodné obrázky a texty, jej princíp však zostáva rovnaký. Balíček kariet, v ktorom je až niekoľko výbušných mačiatok, umiestnite lícom dole. Striedajte sa s ostatnými protihráčmi v odoberaní kariet, kým si niekto nevytiahne výbušné mačiatko. V tom okamihu dotknutá osoba „vybuchne“ a je vyradená z hry. S každou ďalšou kartou je hra Výbušné mačiatka: nasprostastá edícia napínavejšia, pretože sa zvyšuje šanca na zrážku s ďalším mačiatkom. Víťazom sa stáva ten, kto zostane ako posledný „nažive“. 


Príklady kariet zo spoločenskej hry Výbušné mačiatka: nasprostastá edícia

Zneškodní
Keď si potiahnete Výbušné mačiatko, môžete zahraním tejto karty zabrániť výbuchu. Zahrajte kartu Zneškodní a potom vráťte Výbušné mačiatko na ľubovoľné miesto do balíčka. Vaše kolo končí zahraním tejto karty.

Výbušné mačiatko
Túto kartu musíte ihneď ukázať. Ak nemáte kartu Zneškodní, je po vás. Odhoďte všetky svoje karty vrátane Výbušného mačiatka.

Láskavosť
Prinúti protihráča, aby vám dal jednu kartu zo svojej ruky. Voľba konkrétnej karty je na protihráčovi.

Pozri sa do budúcnosti
Pozrite sa na vrchné tri karty v balíčku a položte ich späť v rovnakom poradí. Karty neukazujte ostatným hráčom.



Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Počet kociek 0
Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 5
Dĺžka hry 15 min

Jazyk

Jazyk Čeština, Slovenčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Párty, Strategická
Subžáner (téma) Zvieratá

Rady

Produktový rad Výbušná koťátka

Čo musíte vedieť

Vhodné od 18 rokov
Kód:  HRAif15543
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3558380069393

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07