Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VTech Nezbedné písmenka

3,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

VTech Nezbedné písmenka

Spoločenská hra Nezbedné písmenká od VTech podporuje logické myslenie, zlepšuje manuálnu zručnosť a preveruje postreh našich najmenších. Deti predškolského veku si užijú veľa zábavy so skladaním písmeniek, školáci sa môžu pokúsiť skladať jednoduché slová v určenom časovom limite.

Kľúčové vlastnosti hry VTech Nezbedné písmenká

  • Hra je vhodná pre chlapcov aj dievčatá
  • Je určená deťom už od 3 rokov veku
  • Podporuje logické myslenie, manuálnu zručnosť a postreh
  • Môžu ju hrať najmenšie deti ako skladačku
  • Školáci na nej môžu skladať krátke slová

Skladačka pre najmenších

VTECH Nezbedné písmenká je spoločenská hra, ktorá sa hodí pre chlapcov aj dievčatá. Pred začiatkom hry stačí presunúť ručičku časomeru do polohy štart a zábava môže začať. Pomôžte svojim najmenším poskladať písmenká do správnych výrezov podľa tvaru, ak sa vám to podarí v časovom limite, stlačte tlačidlo STOP. Ak nestihnete poskladať všetky písmenká, čas vyprší a písmenká sa nezbedne zavrtia a vysypú. Deti môžu skúšať svoje šťastie znovu a znovu a trénovať tak svoje schopnosti. Hra je navyše rozdelená podľa náročnosti a farby písmeniek na tri úrovne: veľká výzva, extra výzva a zábavná výzva. Môžete tak stupňovať hraciu úroveň podľa veku dieťaťa.

Školáci môžu skladať slová

Hra je navyše vhodná aj pre deti školopovinné. Súčasťou balenia je špeciálna hracia karta, na ktorú deti skladajú krátke slová a karta so slovami, ktoré ich učia vyslovovať zhluky hlások. Cieľom hry je v danom časovom limite poskladať čo najviac slov, písmenká môžu byť použité aj niekoľkokrát. Víťazí ten hráč, ktorý zloží najviac slov. Hry je navyše možné rôzne kombinovať či vymýšľať svoje vlastné.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 1
Maximálny počet hráčov 4

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská
Herné mechaniky Popis slovami
Kód:  HRAif5325
Produktové číslo:  3417760193229
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03