Obnoviť stránku

Vozík na hračky Store´n´Roll

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vozík na hračky Store´n´Roll

Hračka Store'n'Roll z vysoko kvalitného odolného plastu robí vaše dieťa obľúbi! Nielenže má dostatok priestoru na uloženie rôznych hračiek a potrebných detských potrieb, ale predstavuje aj ideálny pekne vyzerajúci úložný priestor v detskej izbe. Žiaden neporiadok vo forme roztrúsených hračiek vo vašom dome! Vďaka dvom kolieskam a rukoväťou môže dieťa ľahko a rýchlo upratovať samé. Okrem toho sa bude vozík svojím veselým detským a jednoduchým dizajnom perfektne vynímať v každej detskej izbičke. S týmto vozíkom bude upratovanie izbičky pre vaše deti zábava a nie povinnosť. Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov. 
Parametre a špecifikácie:
Farebné prevedenie:
Modré
Materiál:
Kvalitný plast
Rozmery:
43 × 42 × 60 cm
Odporúčaný vek:
Od 3 rokov
Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a v súlade so slovenskými právnymi predpismi. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 4,3 cm
Výška 60 cm
Hĺbka 42 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Objem

Objem 15,5 l

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Materiál Plast

Vlastnosti

Materiál Plast
Kód:  HRAa601
Produktové číslo:  8595105756911

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01