Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Voltík III.

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
82,90 €

Voltík III.

Spoločenská elektronická hra Voltík III. je jedinečnou pomôckou pre deti vo veku od 12 rokov pre ich zoznámenie sa s digitálnym svetom, bez ktorého sa v súčasnej dobe už nikto neobíde, a v ktorom sa všetci každodenne pohybujú. Táto špičková experimentálna stavebnica umožňuje zostaviť až 50 elektronických digitálnych modelov bez spájkovania. Pomôže vám preskúmať úžasný svet techniky a elektroniky a vďaka nej získate veľa ďalších znalostí. Môžete si vyskúšať funkcie základných logických členov AND, OR, INVERT a ich kombinácie. Zostaviť kódový zámok, rôzne bzučiaky a blikače či oneskorovací obvod do 100 s.

Stavebnica vás naučí základy dvojkovej sústavy. Môžete si tiež overiť, ako funguje čítač a vyskúšať špeciálnu digitálnu sirénu. Veľa zábavy si užijete pri programovaní svetelného hada, svetelného budíka alebo nápisu. Rovnako zábavné bude aj zostavovanie hracej skrinky či merača reakčného času. Stavebnica vám poskytne priestor na zapájanie obvodov podľa vašich vlastných znalostí. Obsahuje logické integrované obvody a ďalšie súčasti potrebné pre zostavenie skvelých modelov. Jej napájanie je na 4 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Hra obsahuje:

  • Logické integrované obvody
  • Čítač
  • Pamäť SRAM
  • Diely potrebné na zostavenie 50 digitálnych modelov bez spájkovanie
  • Podrobnú príručku

Rozmery:
40,5 × 25 × 4,5 cm

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 4 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 12 rokov

Stavebnice a puzzle

Téma Retro

Počet projektov

Počet projektov 50
Kód:  HRAa5490
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594011650078

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07