Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Voltík II.

4,8 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Voltík II.

Spoločenská hra Voltík II. nadchne všetkých malých modelárov a technikov vo veku od 10 rokov, ktorí radi skúmajú každý elektronický prístroj a snažia sa mu prísť na kĺb. Toto skvelé elektronické laboratórium umožňuje zapojenie efektných elektronických modelov ako podľa príručky, tak podľa vlastných znalostí. V stavebnici nájdete všetko na zhotovenie až 50 elektronických modelov bez nutnosti spájkovania.
Zostaviť môžete rozmanité húkačky, poľný telefón, kryštál, jednoduché rádio, detektor kovov, metronóm, blikač, poplašné zariadenie na fotobunku, minútovník, merač stlačenia a tiež modely prepojené s hrou Voltík I. Na jednoduchých schémach je tiež možné vyskúšať si základné vlastnosti elektronických súčiastok. Kúpte deťom túto špičkovú tvorivú hru a objavujte s nimi zázračný svet techniky, elektroniky a najrôznejších prístrojov.
Rozmery:
27 ×23 × 4 cm

Napájanie:
4× AA batérie (nie sú súčasťou balenia)
Hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkými právnymi normami podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 4 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Stavebnice a puzzle

Vlastnosti Svietiace, Zvukové efekty
Téma Retro

Počet projektov

Počet projektov 50

Vlastnosti

Typ Stavebnica
Napájanie Batéria
Programovateľné Nie

Obsah balenia

Obsah balenia Základná doska, Stavebnica, Návod
Kód:  HRAa5489
Produktové číslo:  8594011650047

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17