Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vlečka za traktor 1-osá – modrá

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Vlečka za traktor 1-osá – modrá

Jednoosá vlečka v oku lahodiacej modrej farbe slúži na umiestnenie za traktorček značky Rolly Toys. Je kompatibilná so všetkými šliapacími traktormi radu Rolly Kid. Ide o výrobok, ktorý pozostáva z odolného a zdravotne neškodného materiálu. Ten garantuje dlhodobé a bezproblémové používanie. Jednoosá modrá vlečka pre traktorčeky Rolly Kid predstavuje kvalitné originálne príslušenstvo, ktoré zatraktívni hru s traktormi Rolly Toys.

Kľúčové vlastnosti modrej jednoosej vlečky za traktor

  • Vlečka za šliapací traktor
  • Atraktívna modrá farba
  • Vhodné pre deti od 2,5 rokov
  • Rozmery 34 × 54 × 87 cm
  • Kompatibilná s traktormi radu Rolly Kid

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2,5 rokov

Hmotnosť

Hmotnosť 1,7 kg

Vlastnosti a vybavenie

Dizajn Traktora
Kód:  SPTif1913
Produktové číslo:  4006485121762
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01