Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Vilac Magnetický labyrint cirkus Michelle Carlslund

Garancia najlepšej ceny
22,90 €

Vilac Magnetický labyrint cirkus Michelle Carlslund

Tento magnetický labyrint s motivem cirkusu s krásnými ilustracemi Michelle Carlslund je určen pro ty nejmenší, aby probudil jejich smysly. Děti vybavené kouzelným perem nechají kuličky cestovat labyrintem, aby se setkaly se žonglujícím psem a jeho dvěma holubicemi, elegantním panem akrobatem a také kouzelným lvem a králíkem... Ale kdo to sestupuje z nebe, za pomoci deštníku? Je to neuvěřitelné, létající slon! Zaklepejte na dveře přívěsu dvou klaunských medvědů, kteří vám prozradí tajemství klisny akrobatky! Přehlídka skončila, nyní musíte dát každý z barevných míčků zpět na správné místo: 1 bílý, 2 žluté, 3 růžové, atd... orientujte se podle číselné nápovědy! Tato hra trénuje motoriku dětí a rozvíjí jejich smysly. 

Rozvíjí motorické dovednosti dětí a procvičuje jednoduché počítání zábavnou formou. 

Design: Michelle Carlslund

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 2 rokov

Materiál

Materiál Drevo, Kov

Téma

Téma Zvieratá, Čísla, Farby

Výbava

Výbava Magnetické pero

Rozmery

Šírka 22,5 cm
Výška 22,5 cm
Kód:  HRAls3681
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3048700085221

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18