Obnoviť stránku

Vilac Hrkajúce kocky farma

5 1 hodnotení
25,90 €

Vilac Hrkajúce kocky farma

Snažíte sa maximálne rozvíjať schopnosti svojich detí? Zaobstarávate im farebné hračky, aby si zlepšovali zrakové vnímanie, staviate s nimi rôznorodé stavebnice, aby cvičili jemnú motoriku? Ale čo sluch? Nie je potrebné investovať do hlasných elektronických hračiek, ktoré vám budú liezť na nervy a ktoré deti aj tak čoskoro omrzia. Stavte na osvedčenú klasiku! Francúzska firma Vilac prináša na slovenský trh jedenásť drevených kociek s motívom farmy a zvieratiek, ktoré sú vo vnútri duté a naplnené drevenými korálkami. Každá kocka tak vydáva unikátne, hrkajúce zvuky. Niektoré kocky obsahujú priehľadné časti a deti môžu aj pozorovať pohybujúce sa korálky vo vnútri. Ďalšie kocky majú drevené korálky umiestnené na tyčke a možno s nimi manipulovať rukou alebo pohybom kocky. Vďaka tomu vaše dieťa objavuje princíp tvorby zvuku. Drevené hrkajúce kocky Vilac farma stimulujú zmysly vášho dieťaťa a zároveň podporujú rozvoj jeho fantázie. Nechajte sa spolu s deťmi strhnúť lákavou hrou, ku ktorej kocky navádzajú – aké rozprávky o zvieratkách poznáte? Spoznáte poslepiačky, ktoré zvieratko práve vydalo zvuk?

Kľúčové vlastnosti Drevených hrkajúcich kociek Vilac Farma

  • Zábavné drevené kocky podporujúce rozvoj sluchového vnímania
  • Hračka rozvíja motoriku, predstavivosť a slovnú zásobu
  • Veselé motívy farmy a zvieratiek
  • Kocky sú vo vnútri duté a obsahujú drevené korálky, ktoré pri pohybe vydávajú hrkajúce zvuky
  • Drevené hrkajúce kocky Vilac Farma sú vyrobené z kvalitného a neškodného materiálu
  • Vhodné pre deti od 18 mesiacov

Overený recept na detský úsmev

Francúzska spoločnosť Vilac bola založená v roku 1911 a od tej doby z jej továrne vychádzajú len nádherné drevené hračky pre deti, ktoré si svoje čaro a pôvab udržujú aj po rokoch. Už viac ako sto rokov sa rodičia s dôverou obracajú na tohto, rokmi overeného výrobcu. Hračky sú vyrobené z kvalitného a neškodného materiálu. Kúpte aj vy svojim deťom zábavné drevené hrkajúce kocky Vilac farma, ktoré ich očaria hneď na prvý pohľad!

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1,5 rokov
Odporúčaný vek od 1,5 roka

Počet dielikov

Počet dielikov 11 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Drevo

Vlastnosti kociek

Vzhľad Obrázkové, Farebné
Kód:  HRAif9555
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3048700021021
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17