Obnoviť stránku

Viga Drevené počítadlo

19,68 €

Viga Drevené počítadlo

Chcete svojho malého šikovníka nenásilne priviesť k pochopeniu počtov a rôznych množstiev? Potom je preň skvelým darčekom detské počítadlo Viga. Na jeho výrobu bol zvolený kvalitný materiál, akým je drevo a kov, a tak vydrží aj menej šetrné zaobchádzanie. Deti budú zaujaté farebným vyhotovením dreveného počítadla už od prvého momentu. Vďaka starostlivému výberu materiálov a farieb sa s ním môžu hrať deti už od 3 rokov, čomu zodpovedá aj veľkosť prispôsobená pre malé detské rúčky. Dizajnové vyhotovenie naučí deti nielen počítať, ale aj spoznávať rôzne farby.

Počítadlo Viga Drevené počítadlo ...

Hlavné prednosti počítadla Viga Drevené počítadlo

  • Detské počítadlo Viga naučí najmenších školákov základné počty
  • Na jeho zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, konkrétne drevo a kov
  • S dreveným počítadlom rozvíjajú deti nielen svoje logické myslenie, ale aj jemnú motoriku
  • Je vhodné pre deti od 3 rokov
  • Rovné počítadlo pomáha so sústredením
  • Je vybavené 10 radmi s farebnými guľôčkami
  • Farebné odlíšenie radov

Aj počty môžu byť zábavné

Dovoľte deťom zlepšovať koordináciu rúk a očí a zároveň rozvíjať jemnú motoriku s krásnym počítadlom Viga. Rovné detské počítadlo je pre deti skvelým nástrojom na tréning trpezlivosti i sústredenia. Je zložené z konštrukcie a kovových drôtikov, na ktorých sú v 10 radoch naskladané farebné guľôčky. Rady sa farebne odlišujú, takže sa deti môžu pustiť do riešenia zložitejších úloh. Guľôčky môžu označovať ako jednotky či desiatky, tak stovky a tisíce, to všetko podľa náročnosti alebo veku dieťaťa. S počítadlom Viga sa deti naučia počty aj pri veľmi vysokých číslach.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Tvar Rovné
Počet radov 10 ks
Vlastnosti Farebne rozlíšené rady
Materiál Drevo, Kov
Kód:  HRArv114
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VG-50493

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19