Obnoviť stránku

Vesmírny sliz

1,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Vesmírny sliz

Kúpte svojmu malému vedcovi kúsok tajuplného vesmíru a nechajte ho, aby si doma vyrobil Vesmírny sliz s unikátnou experimentálnou súpravou. Vďaka niekoľkým jednoduchým krokom bude vaša ratolesť schopná vykonať zábavný experiment, ktorého výsledkom bude farebný sliz, s ktorým si užije veľa zábavy. Súprava Vesmírny sliz je vhodná pre všetky deti od 8 rokov a umožňuje im nahliadnuť do tajov vesmíru aj jednoduchej chémie. Spojte zábavné s poučným a nechajte svoje deti rozvíjať logické myslenie a kreativitu s experimentálnou súpravou.

Kľúčové vlastnosti experimentálnej súpravy Vesmírny sliz

  • Vhodná pre deti od 8 rokov
  • Súprava obsahuje všetko potrebné pre experiment
  • Experimentálna súprava rozvíja detské myslenie a kreativitu
  • Výučba základov chémie zábavným spôsobom

Dajte slizu zelenú

Každý budúci vedec začínal s malými experimentami a všetci boli kedysi deťmi. Aj vaše dieťa sa môže dať na dráhu malého chemika, stačí len postupovať podľa návodu a s pomôckami z experimentálnej súpravy vytvoriť dokonalý vesmírny sliz. Súčasťou balenia je aktivátor, farbivo, téglik, špachtľa, ochranné okuliare a ďalšie pomôcky, s ktorými ľahko dosiahnete želaný výsledok. Tak sa dajte do práce, malí chemici!

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Základné informácie

Typ Súprava na výrobu slizu

Balenie

Súčasť balenia Farba, Nádobka, Aktivátor, Špachtlička na miešanie, Ochranné okuliare
Kód:  HRApta0471
Produktové číslo:  4823076118518

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19