Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Včelí medvedík Čmelda spievajúci

4,7 30 hodnotení
5,50 €

Včelí medvedík Čmelda spievajúci

Roztomilý plyšový Včelí medvedík Čmelda zaručene nadchne každého fanúšika populárneho večerníčku Príbehy včelích medvedíkov. Tento veselý, rozkošný, aj keď trošičku neposlušný kamarát je vyrobený z mäkkého plyšu a priamo zvádza na maznanie a túlenie sa. Predovšetkým však svojich malých majiteľov poteší krásnym spevom troch pesničiek, ktoré si deti hneď zapamätajú a môžu si tak zaspievať spoločne s ním. Stačí len stlačiť jeho ručičku a koncert môže začať! Hračka je vhodná pre deti všetkých vekových kategórií už od narodenia.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Plyš

Veľkosť:
29 cm

Batéria:
1× AG13
(súčasťou výrobku, nemožno ju meniť)

Odporúčaný vek:
Od narodenia

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
 
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Výška hračky

Výška hračky 29 cm

Veľkosť

Veľkosť Malý

Typ

Typ Interaktívny

Druh plyšiaka

Kategória Zvieratká
Druh plyšiaka Včela

Vlastnosti

Vlastnosti Hovoriaca

Poznáte z

Poznáte z Včelí medvídci
Kód:  HRAa5334
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592117942783

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07