Obnoviť stránku

VaporizR 2 červený

4,7 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VaporizR 2 červený

Predstavujeme vám novú generáciu svetovo veľmi obľúbených áut na diaľkové ovládanie spoločnosti Nikko. VaporizR 2 je detailne prepracovaný model obojživelník, ktorý sľubuje skvelú zábavu ako malým pretekárom, tak aj dospelým fanúšikom RC modelov. Tento mimoriadne vydarený model dokáže jazdiť na súši, vo vode i na snehu. Jeho fantastické jazdné vlastnosti podtrhuje pohon na všetky štyri kolesá, vďaka ktorému vám predvedie nezabudnuteľnú show. S týmto RC modelom si užijete veľa napätia, pretekania a športovej zábavy.

Tento model je v červeno-bielom štýle, ktorý sa vám len tak neopozerá. Disponuje tiež veľmi efektívnym zadným krídlom a je polepený v rallye štýle.

Fenomenálny RC model
Nikko VaporizR 2 je vybavený dvoma motormi, pracuje v spojení s ovládaním na frekvencii 40 MHz. Dosahuje rýchlosť 15 kilometrov za hodinu a dokáže sa otočiť o celých 360° na jednom mieste. Kvalitné prevedenie a podarené funkcie z neho robia špičkový model za veľmi príjemnú cenu.

Navyše je súčasťou balenia tohto modelu rýchlonabíjačka, ktorá dokáže auto nabiť už za jednu hodinu, takže si s ním užijete ešte viac zábavy.

Zábavná jazda s VaporizR

  • Dva motory
  • Pohon na všetky štyri kolesá
  • Jazdí na súši, vo vode, v snehu
  • Otáča sa na mieste

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia Dron

Typ

Typ RC auta Monster truck

Vlastnosti

Využitie Vnútorné
Typ motora Elektrický jednosmerný
Náhon Na 4 kolesá
Vlastnosti Vodoodolnosť

Pokročilé

Maximálna rýchlosť 15 km/h

Obsah balenia

Obsah balenia Batéria, Model

Farba

Farba Biela, Červená
Kód:  LP207i6
Produktové číslo:  011543941576

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17