Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

UNO - karty

4,9 159 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,90 €

UNO - karty

Obľúbená spoločenská kartová hra UNO si získa všetkých priaznivcov kartových hier. Táto hra sa podobá klasickému Prší, ale ponúka však viac herných možností, vďaka čomu je o niečo zaujímavejšia. Kartovú hru UNO môžete hrať v skupinkách či vo dvojici. Hra je svojimi pravidlami podobná obľúbenej hre Prší. Úlohou je využitie všetkých kariet proti vašim protivníkom. Nezabúdajte však na špeciálne akčné karty, ktoré môžu zmeniť celý priebeh hry. UNO sa perfektne hodí na každú párty, vďakajednoduchým pravidlám ju ale ľahko pochopia aj deti, takže môžete spoločne rozvíriť nudné rodinné popoludnie.



Kľúčové vlastnosti kartovej hry UNO

  • Celosvetovo obľúbená kartová hra podobná Prší
  • Špeciálne akčné karty meniace priebeh hry
  • Jednoduché pravidlá
  • Hra je vhodná aj pre deti od 7 rokov
  • Ideálne na cesty, ale aj na párty
  • UNO Karty pre 2 až 10 hráčov

Špeciálne akčné karty UNO menia priebeh hry

Úlohou hráčov je zbaviť sa všetkých kariet, ktoré majú v rukách, pričom odhadzovať možno iba karty rovnakej farby. V hre sa však vyskytujú aj špeciálne karty, ktoré vám umožnia vašu farbu zmeniť, vystaviť súperovi stopku pre dané kolo, či ho nechať dolíznuť si karty. Ľahko tak môžete otočiť priebeh rozohranej hry.

Vrecková verzia ideálna na cestovanie či párty

Vďaka svojej vreckovej verzii je hra ideálna na cesty, ale zábavu zaistí tiež na párty či rodinnom stretnutí. Prvý hráč, ktorému zostane jedna karta, vyhráva. Nezabudnite však zvolať UNO!

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 10
Dĺžka hry 10 min

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská, Párty, Rodinná

Rady

Produktový rad UNO

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRA183e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  746775036720

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02