Obnoviť stránku

Ulož svoje knihy

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
23,90 €

Ulož svoje knihy

Logické hlavolamy, nielen pre milovníkov kníh. Porovnaj knižky na poličku, nezabudni na mačičku. Veľa knižiek, malá polička, k tomu nezbedná mačička. Udrž svoje knihy v rovnováhe, nech polička nespadne. Táto hra je originálnym 3D hlavolamom.

Obsah balenia Hlavolamu Ulož svoje knihy

  • 40 kariet výziev
  • 12 drevených kníh
  • 2 drevené poličky
  • 1 mačička
  • 1 vodováha české a slovenské pravidlá

Úloha hry

Úlohou je uložiť až 12 rôzne veľkých kníh a jednu múdru mačičku, ktorá sa tu zabývala, tak, aby bola horná polička v ideálnej rovine. Neboj, bez náradia nezostaneš. Pomôže ti vodováha, ktorá je súčasťou balenia hry. Vyrieš všetkých 40 hlavolamov a ukáž, že si najlepší zo všetkých.

Priebeh hry

1. Vyberte si kartu výzvy. 2. Jednu z poličiek položte na rovný povrch. 3. Vyberte knihy uvedené na karte výzvy a umiestnite ich na poličku. Na uložené knihy položte druhú poličku a pomocou vodováhy skontrolujte, či je horná polička v rovnováhe (bublina vodováhy musí byť medzi dvoma stredovými čiarami).

Pravidlá hry

Pravidlá pre ukladanie 1. Minimálne dve knihy sa musia dotýkať hornej poličky. 2. Niektoré karty obsahujú ikony označujúce počet kníh a/alebo konkrétne knihy, ktoré musíte umiestniť vodorovne, zvisle, alebo jednu na druhú. 3. Keď sa na karte s výzvou nachádza mačička, musíte ju položiť aspoň na jednu knihu, a súčasne medzi ďalšie dve knihy.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Hlavolam

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Hlavolam, Karty
Minimálny počet hráčov 1
Maximálny počet hráčov 1
Dĺžka hry 10 min
Materiál Drevo

Dátum vydania

Mesiac vydania Október
Rok vydania 2023

Jazyk

Jazyk Čeština, Slovenčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Logická

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 8 rokov

Materiál

Materiál Drevo

Náročnosť

Náročnosť Ľahká
Kód:  HRAls3712
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7290018300435

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01