Obnoviť stránku

Ugears 3D Mechanická parná lokomotíva s tendrom

4,5 2 hodnotení
74,90 €

Ugears 3D Mechanická parná lokomotíva s tendrom

Originálne 3D drevené puzzle značky Ugears, z ktorých je možné zostaviť parnú lokomotívu s tendrom. Mechanická drevená 3D stavebnica lokomotívy 460, ktorá je nezmazateľným symbolom 19. storočia, spája všetky mechanické a technické inovácie a ocení ju každý milovník modelov. Tento model určite zaujme a patrí medzi tie najkrajšie a najzložitejšie modely stavebnice Ugears. Očarí svojimi bohatými detailmi a reálnym vzhľadom. Za povšimnutie stojí veľmi detailne vybavené stanovište rušňovodiča so sťahovacím rebríkom, kotlom art-deco a otvoreným ohniskom s dvierkami na uhlie. Lokomotívu síce poháňa gumičkový motor a prevodovka namiesto horúcej pary, ale inak hlavný mechanizmus vyzerá a funguje ako skutočný parný stroj. Sú vidieť asynchrónne piesty a ventily, ktoré prevádzajú energiu do hnacích kolies cez pohyblivý systém tyčí, spojov a kľúk. Prepracované detaily a skladanie bez nutnosti lepenia zabezpečí zábavu všetkým, ktorí majú radi tajomstvo prevodov, koliesok a ďalších mechanických súčiastok. 3D stavebnice sú vhodné pre rozvoj predstavivosti a sú neskutočne zábavné.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Ugears, 3D Puzzle, Mechanická parná lokomotíva s tendrom

  • Originálne 3D drevené puzzle Ugears
  • Prepracované detaily
  • Jeden z najzložitejších modelov
  • Krásne prepracované detaily
  • Plne funkčná a pohyblivá stavebnica
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Stavebnica parnej lokomotívy je vhodná od 14 rokov

Rozmery:
balenie 37 × 17 × 4 cm
zložená lokomotíva 31,5
× 10 × 12,5 cm, vagón 16 × 9 × 11,5 cm
Počet dielikov:
443

Upozornenie:
Pre správne fungovanie a bezproblémovú činnosť sú potrebné súčiastky. V návode je pre ne  (najmä osi) uvedené - premazať voskom z obyčajnej sviečky, aby bola rotácia vykonávaná s minimálnym trením. Vďaka vysokej kvalite výroby sú 3D puzzle pri správnej údržbe plne funkčné a pohyblivé.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 14 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 443 ks

Téma

Téma Dopravné prostriedky

Stavebnice a puzzle

Materiál Drevo
Kód:  HRAif5641
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4820184120235
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07