Obnoviť stránku

UBTECH Jimu AstroBot

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

UBTECH Jimu AstroBot

S robotom UBTECH Jimovi AstroBot zábava nikdy nekončí

Astrobot je inteligentná robotická stavebnica, ktorý inteligenciou predčí aj váš smartphone. Obsahuje celkom 397 súčiastok a umožňuje z nich zložiť tri rôzne roboty - Astrona, Rovera a AstroBota. Každý je iný a vyniká vlastnými prednosťami, ktoré môžeš navyše programovať v aplikácii na telefóne. Jeden vie chodiť a tancovať, druhý jazdiť a ďalší zase preskúmavať okolie. Vďaka integrovanému Bluetooth môžete odovzdávať robotovi inštrukcie o tom, čo má robiť.

 UBTECH Jimu AstroBot
 

 UBTECH Jimu AstroBot
 

Kľúčové vlastnosti robota UBTECH Jimovi AstroBot

  • Interaktívna stavebnica
  • Zloženie do troch rôznych robotov
  • 397 súčiastok
  • Možnosť zloženia bez akéhokoľvek náradia
  • Infračervený senzor
  • 5 servomotorov
  • Konektivita Bluetooth 3.0/4.0 BLE + EDR
  • Ovládaním cez telefón (Android, iOS)

Jednoduché ovládanie pomocou mobilného telefónu

Robot UBTECH Jimovi AstroBot je prostredníctvom Bluetooth technológie pripravený na úlohy, ktoré mu zadáte v aplikácii svojho smartphonu. Úlohy raďte interaktívne za seba a robot ich bude jednu po druhej vykonávať. Roboti podporujú mobilné telefóny so systémom Android 4.0.3 a vyššie a iOS 7.0 a vyšší.

 UBTECH Jimu AstroBot
 

 UBTECH Jimu AstroBot
 

Zostavte si jedného z troch robotov

Astron

Je šikovný, temperamentný a odvážny. Vie spievať, tancovať a púšťa sa do vedeckých výskumov. Prehráva hudbu, na ktorú tancuje a bliká pritom do rytmu svojimi 16 farebnými LED svetlami.

Rover

Je vyspelý, odvážny, zodpovedný a opatrný. Vie jazdiť a vyhýbať sa prekážkam vďaka infračervenému senzoru. Vie blikať LED svetlami alebo trúbiť.

AstroBot

Je šikovný a optimistický. Vie tancovať a spievať. Bliká LED svetlami do rytmu, vie sa predstaviť, pohybom ruky a blikaním vyjadruje emócie a rozpráva príbehy.

 
Kód:  UBJMK1
Produktové číslo:  JR0501

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14