Obnoviť stránku

Ubtech Alpha 2

Ubtech Alpha 2

Humanoidný interaktívny robot Alpha 2 sa právom môže radiť medzi najinteligentnejšie roboty súčasnosti. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam a funkciám sa stane obľúbeným členom celej rodiny. Roztomilý oranžovo-biely robot Alpha 2 je inteligentnejší ako váš smartfón. Pomocou unikátnej technológie sa dokáže efektívne pohybovať, ohýbať kĺby a je veľmi flexibilný. 20 servomotorov mu poskytuje výnimočnú obratnosť. Alpha s vami dokáže komunikovať a úžasne artikulovať, dokonale napodobňuje ľudský pohyb, rád si s vami zacvičí. Je schopný spoločenskej interakcie, sleduje a chráni váš domov, vaše deti, hostí či dokonca domáce zvieratá.

Hlavné prednosti

  • Humanoidný interaktívny robot pre celú rodinu
  • Inteligentnejší ako váš smartfón
  • Pohyb, komunikácia a artikulácia pomocou unikátnej technológie
  • Spoločenská interakcia
  • Ovládanie pomocou hlasu
  • Vlastný Appstore

Obľúbený člen celej rodiny

Dokáže vykonávať veľa veci, vie spravovať váš kalendár, vytlačí vám zmluvu, vyfotí vás a snímku zdieľa na sociálnej sieti. Slovne vám pripomenie úlohy, ktoré máte naplánované. Vie vyhľadať dôležité informácie na webe, hlási počasie, sťahuje rôzne aplikácie. Je schopný simultánneho tlmočenia, vizuálnej interakcie a rozprávania o určitej téme. Deťom pred spaním rozpráva rozprávky. Ovláda sa jednoducho pomocou hlasu. Vďaka svojim jedinečným schopnostiam a roztomilosti si ho obľúbi celá rodina. Na robota Alpha 2 sa vždy môžete spoľahnúť a tešiť sa z jeho prítomnosti.

Kód:  HRAa6505

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09