Obnoviť stránku

Tronico RC Traktor Profi New Holland T8.390

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tronico RC Traktor Profi New Holland T8.390

Traktor od značky Tronic v mierke 1:16 je súčasťou série TRONIC Profi Series. Traktor je na štvorkanálové rádiové ovládanie. Disponuje funkciou vpred / vzad, ťažným zariadením a mäkkými pneumatikami s originálnymi vzormi. Je vyrobený z vysoko kvalitného kovu a plastu. Model je potrebné zostaviť zo skrutiek a matíc pomocou priloženého náradia a návodu, podvozok a pneumatiky sú zostavené. Modely sú licencované, takže sa nelíši od originálnych strojov.

kľúčové vlastnosti

  • Stavebnica Traktor od značky TRONIC Profi New Holland T8.390
  • Diaľkové ovládanie
  • kvalitný materiál
  • Vhodný pre deti od 8 rokov
  • Rozvíja logické myslenie, schopnosti a zručnosti detí

Mierka:
1:16

dosah:
30 m

Počet dielov:
732

Prevádzková doba:
cca 10 min

produkty tRONIC

Značka TRONIC ponúka produkty pre milovníkov stavebníc všetkých vekových kategórií. Stavebnice sú veľkým prínosom najmä pre deti - ponúknu im nielen zábavu, ale aj rozvoj logického myslenia, motorických zručností a schopnosť koordinácie.

obsah balenia

Balenie obsahuje 732 dielov pre stavbu traktora, zostavené pneumatiky a podvozok, diaľkové ovládanie, polepy, náradie potrebné pre stavbu modelu a návod s obrázkami pre jednoduché zostavenie. Batérie (5 ks AA) nie sú súčasťou balenia.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 5 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 732 ks

Materiál

Materiál Plast, Kov

Počet projektov

Počet projektov 1
Kód:  HRAif2787
Produktové číslo:  4047385100570

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02