Obnoviť stránku

Trojkolka Buddy Toys

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Trojkolka Buddy Toys

Pestrofarebná šliapacia trojkolka od populárnej značky Buddy Toys predstavuje ideálny prostriedok pre prvé zoznámenie vašich maličkých s jazdou na bicykli. Zamilujú si ju nielen pre jej veselý dizajn, ale aj pre ergonomicky tvarované sedadlo, do ktorého pekne zapadnú a budú si môcť nerušene užívať pohodlnú jazdu. Rodičia zase ocenia pevnú konštrukciu s pevným, ale ľahkým plastovým rámom, ktorá zaistí bezpečnú prevádzku a bezproblémovú manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti

  • Nosnosť 23 kg
  • Rozmery 48 × 45 × 65 cm
  • Pevný plastový rám
  • Ergonomicky tvarované sedadlo
  • Veselé pestrofarebné prevedenie

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 /ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov
Kód:  HRAa8226
Produktové číslo:  8590669197798
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02