Obnoviť stránku

Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1 : 10 TQi RTR červený

5 2 hodnotení
618,18 €

Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1 : 10 TQi RTR červený

RC model Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR červený je kompletne zostavený funkčný model pre nadšených zberateľov. Tento nový model je veľmi detailne spracovaný, má pevný oceľový podvozok, dvojstupňovú prevodovku, vodeodolnú elektroniku a ďalšie vymoženosti. Regulátor auta navyše podporuje 5 režimov jazdy, od tréningového až po pretekársky.

Kľúčové vlastnosti RC modelu Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR červený

  • Nový detailne spracovaný funkčný model auta Land Rover
  • Stupňová prevodovka pre všestrannú jazdu
  • 5 režimov jazdy: Sport, Race, Training, Trail a Crawl
  • Perfektne vyvážený podvozok pre bezpečnú jazdu
  • Licencovaná karoséria Land Rover Defender
  • Konektivita Bluetooth pre zariadenia s iOS a Android

Jazda v 5 rôznych režimoch

Model je vybavený dvojstupňovou prevodovkou, ktorú ovláda kolískový prepínač na vysielači. Prevodovka zaručuje všestrannú jazdu. Uzávierky diferenciálov sa ovládajú trojpolohovo s nasledujúcimi možnosťami: oba sú otvorené, uzavretý je len predný diferenciál, alebo sú uzavreté oba. Jednosmerný motor Titan 21T série 550 spolu s elektronickým regulátorom XL-5 HV ponúka 5 režimov jazdy: Sport, Race, Training, Trail a Crawl.

Licencovaná karoséria Land Rover Defender

Podvozok RC modelu Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR červený je zostavené z dvoch oceľových profilov, ktoré zaručujú jeho pevnosť. Vďaka umiestneniu motora vpredu je presne rozložená zaťaž na kolesách. Model je dokonalo vyvážený a vďaka prevodovke na náprave sa pri jazde nenakláňa do strán. Predné kolesá zatáčajú až do uhla 45°. Karoséria je perfektne prepracovaná, všetky detaily vrátane funkčných blatníkov a precízneho zasadenia kolies sú rovnaké ako na reálnom aute.

RC Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR s Bluetooth konektivitou

Vysielač RC modelu je možné po novom pripojiť pomocou Bluetooth LE rozhrania k akémukoľvek zariadeniu s operačným systémom Apple iOS či Google Android. Výrobca si pre vás navyše pripravil aplikáciu Traxxas Link, ktorá je k dispozícii na AppStore či Google Play. Táto výkonná aplikácia prináša perfektnú kontrolu vozidla, zobrazuje dáta, meria rýchlosť, otáčky a teplotu batérie. Nastavenie RC modelov môžete zdieľať, dá sa tak vytvoriť ľubovoľný počet užívateľov.

 

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Dron

Čo musíte vedieť

Vhodné od 14 rokov

Typ

Mierka 1:10

Vlastnosti

Využitie Vonkajšie
Typ motora Elektrický jednosmerný
Náhon Na 4 kolesá

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Model

Farba

Farba Červená
Kód:  HRAif5685a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0020334820518
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07