Obnoviť stránku

Traxxas E-Revo TQi BlueTooth Ready TSM RTR bez aku červený

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Traxxas E-Revo TQi BlueTooth Ready TSM RTR bez aku červený

RC model Traxxas E-Revo TQi BlueTooth Ready TSM RTR červený je plne zostavený funkčný model s náhonom na všetky štyri kolesá. E-Revo je vybavený extra širokými pneumatikami so skvelou priľnavosťou ku všetkým povrchom. Poháňajú ho dva motory radu Titan 550, duálny regulátor EVX-2 a kompaktná prevodovka Revo Spec Torque-Control, a to všetko je predpokladom na zvládnutie extrémneho výkonu a silného krútiaceho momentu.

Kľúčové vlastnosti modelu Traxxas E-Revo TQi BlueTooth Ready TSM RTR červený

  • Plne funkčný model s pohonom 4×4
  • Výkonné motory radu Titan 550 s kompaktnou prevodovkou
  • Traxxas TQi 2,4 GHz s telemetriou a možnosťou inštalácie Bluetooth modulu
  • Trecia spojka Revo Spec Torque-Control
  • Traxxas Stability Management (TSM) zaistí lepšiu kontrolu na klzkých povrchoch
  • Možnosť voľby z niekoľkých karosérií
  • Teleskopické hriadele s kĺbmi

Dva výkonné motory radu Titan 550

Lepšiu manévrovateľnosť zaisťuje rozmiestnenie motorov Titan 550 tak, aby sa čo najviac znížilo ťažisko. Kompaktná prevodovka Revo Spec Torque-Control s veľkým priemerom uzavretých hnacích hriadeľov maximalizuje nárast krútiaceho momentu v každom motore. Regulátor EVX-2 je kompletne vodotesný. Vďaka technológii EZ-Set má Traxxas tréningový režim znižujúci energiu plynu na 50 % a umožňuje tak začínajúcemu vodičovi zoznámiť sa s vlastnosťami modelu. Výkonný ventilátor pomáha motoru udržiavať optimálnu teplotu a maximalizovať tak výkon.

Stabilizačný systém modelu Traxxas E-Revo TQi Bluetooth Ready TSM RTR červený

Jednoduchšie riadenie a kontrolu na klzkých povrchoch ako je prach, betón či ľad a sneh zabezpečuje stabilizačný systém Traxxas Stability Management (TSM). Ľahká a pevná konštrukcia šasi zaisťuje tuhosť a stabilitu. Olejové tlmiče Ultra s exkluzívnym X-krúžkom spolu s trecou spojkou Revo Spec Torque-Control znižujú trenie na minimum. Novinkou modelu Traxxas E-Revo je bezdrôtový Bluetooth modul, vďaka ktorému je možné pripojiť akékoľvek zariadenie s operačným systémom iOS či Android. Aplikácia Traxxas Link pre pripojenie je dostupná na AppStore a Google Play.

3D podvozok pre prejazd najnáročnejším terénom

Tento model je špecifický predovšetkým unikátny 3D tvarovanou konštrukciou podvozku, ktorá v priereze vlastne tvorí nosník. Vďaka tomu je zachovaná tuhosť, pevnosť a pritom nízka hmotnosť. Kývanie ramien náprav potrebné k prejazde náročným terénom je možné vďaka pozdĺžnemu uloženiu tlmičov. Traxxas E-Revo TQi BlueTooth Ready TSM RTR môžete kúpiť v jednom zo štyroch farebných variantov: čierna, červená, strieborná a modrá.

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Dron

Typ

Typ RC auta Monster truck
Mierka 1:10

Vlastnosti

Využitie Vonkajšie
Typ motora Elektrický jednosmerný
Náhon Na 4 kolesá
Tlmiče Olejové
Vlastnosti Vodoodolnosť

Obsah balenia

Obsah balenia Batéria, Diaľkový ovládač, Model

Farba

Farba Červená
Kód:  HRAif3827c
Produktové číslo:  ASRT20334562333
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06