Obnoviť stránku

Transformers - Transformácia v 1 kroku Fixit

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Transformers - Transformácia v 1 kroku Fixit

Nádherná oranžová figúrka Transformers Fixit nadchne každého milovníka Transformers. Jediným rýchlym a jednoduchým otočením zmeníte autíčko na robota, ktorý je vaším silným hrdinom. A počas niekoľkých ďalších sekúnd premeníte hravo robota späť na vaše obľúbené autíčko. Transformácia v 1 kroku nebola nikdy jednoduchšia.
Obľúbené postavičky Transformers rozvíjajú detskú fantáziu a jemnú motoriku, podporujú ich kreativitu. S figúrkou Fixit zažijú deti veľa skvelej zábavy, naučia sa prirodzenou formou rozlišovať medzi dobrom a zlom. Hračka je vhodná pre deti od 5 rokov a je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je odolný proti hrubšiemu zaobchádzaniu v zápale boja.
Parametre a špecifikácie:
Materiál:
Kvalitný plast
Odporúčaný vek:
Od 5 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Poznáte z

Poznáte z Transformers

Druh

Druh Figúrky
Kód:  HRAa2323e
Produktové číslo:  ASRT5010994838591

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16