Obnoviť stránku

Transformers - Transfomace minicona v 1 kroku Slipstream

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Transformers - Transfomace minicona v 1 kroku Slipstream

Figúrka Transformers Slipstream, to je malý mocný Minicon, ktorý sa v jednom kroku transformuje do režimu mocného Autobota. Minicon využíva momentu prekvapenia. Transformuje sa, keď je v tajnom režime, aby si ho jeho nepriatelia nevšimli. Útočia rýchlo as veľkou silou a Decepticonmi si ani nevšimnú, kto je porazil. Hračka rozvíja kreatívne myslenie detí a jemnú motoriku. Fantázia detí je nevyčerpateľná, presvedčte sa sami. V žiadnom detskom izbičke by nemal chýbať Transformer!
Výška robota:
7cm
Rozmery balenia:
14 x 18 x 2,5 cm
Materiál:
Plast
Obsah balenia:
Figúrka, príslušenstvo a návod
Odporúčaný vek:
5+
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Výška hračky

Výška hračky 7 cm

Druh

Druh Figúrky
Kód:  HRAa2325d
Produktové číslo:  ASRT5010994884499

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11