Obnoviť stránku

Transformers Rid základné charakter Grimlock

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Transformers Rid základné charakter Grimlock

Akčná figúrka Transfomers Rid základné charakter Grimlock poteší každého fanúšika týchto obľúbených hrdinov z animovaného seriálu Robots in Disguise.Vďaka ľahké transformáciu ho možno v niekoľkých krokoch premeniť zo silného robota na autíčko a zase späť.Figúrky Transformers napomáhajú deťom rozvíjať ich predstavivosť a jemnú motoriku, učí ich rozlišovať medzi dobrom a zlom.Hračka je vyrobená z kvalitného odolného plastu, meria asi 7 cm a je vhodná pre deti od 6 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • Akčná figúrka Transformers Rid Grimlock
  • Možno premeniť v niekoľkých krokoch na auto
  • Precvičuje jemnú motoriku a predstavivosť
  • Z odolného plastu
  • Výška 7 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Výška hračky

Výška hračky 7 cm

Poznáte z

Poznáte z Transformers

Druh

Druh Figúrky
Kód:  HRAa2324j
Produktové číslo:  ASRT5010994838515

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04