Obnoviť stránku

Transformers RID - Bumblebee pištoľ 2 v 1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Transformers RID - Bumblebee pištoľ 2 v 1

V animovanom filme Transformers: Robots in Disguise, vedie Bumblebee nový tím Autorobotů. Ich misiou je chytiť všetky Decepticonov, ktorí boli spustené na Zem. Túto dobrodružnú misiu však musia splniť v prestrojení. Pripojte sa k Bumblebeemu a jeho tímu. Pomôžte im v prenasledovaní Decepticonov a zažite s vašimi hrdinami veľa akcie a zábavy.

Staňte sa lovci

Máte všetko, čo je potrebné, aby ste sa stali lovcami Decepticonov? S týmto Bumblebee 2-in-1 Blaster vás už nič nezastaví. Táto úžasná zbraň vyzerá ako Bumblebee vo svojom režime pretekárskeho vozidla. Pokiaľ si však bude bitka žiadať útok z diaľky, vy budete pripravení! Stlačením spúšte sa premení Bumblebee na strelnú zbraň, ktorá v okamihu zničí nepriateľa. Zasiahne ho až 4 výstrely. Vaše bitka proti Decepticonům práve začína. Či už útočíte zblízka alebo strieľate zo zálohy, túto vojnu proti nepriateľovi iste vyhráte s Bumblebee 2-in-1 Blaster.

Odporúčaný vek:
od 5 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Poznáte z

Poznáte z Transformers

Druh

Druh Figúrky
Kód:  HRAa5196
Produktové číslo:  5010994880477

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18