Obnoviť stránku

Transformers

Príslušenstvo k tovaru

Transformers

Praktická školská súprava pre chlapcov s obľúbeným motívom Transformers. Obsahuje anatomický batoh, peračník, vrecúško na prezuvky a dosky na zošity A4. Set je ideálny pre malých školákov z I. stupňa základnej školy. Ergonomicky tvarovaný batoh má anatomická vypolstrovaná chrbát. Polstrovanie je z príjemného priedušného materiálu. Vďaka širokým, mäkčeným a nastaviteľným popruhom dokonale sedí na chrbte a rovnomerne zaťažuje ramená dieťaťa. Batoh potěší svou nízkou hmotností 895 g. Bezpečnosť je zvýšená vďaka početným reflexným prvkom. 2 priestranné komory sú opatrené pevnými zipsy, v prednej časti sú 2 menšie vrecká pre uloženie desiatového boxu alebo peračníka. Na bokoch batohu nájdete 2 vrecká na fľašu na pitie alebo iné drobnosti. 

kľúčové vlastnosti

  • Sada obsahuje batoh, peračník, vrecúško na prezuvky a dosky A4
  • Vyrobené z kvalitných a zdravotne nezávadných testovaných materiálov
  • Pevné a stabilné dno batohu
  • Praktické ucho pre prenášanie tašky v ruke
  • Jednoposchodový peračník s 2 chlopňami

nielen batoh

Okrem hlavného lákadlá súpravy v podobe tašky iste oceníte aj ostatné súčasti setu. Jednoposchodový peračník má 2 klopy. V jednej z nich je priehledná kapsa, do ktorej sa pohodlne zmestí školský rozvrh hodín. Rozmery peračníka sú 20 × 14 × 4 cm. Vrecko na prezúvky sa hodí aj na cvičebný úbor. Zaväzuje sa pomocou stiahnutia povrázkov a je možné ho nosiť cez rameno alebo pripevniť k batohu. Jeho rozmery sú 40 × 27 cm. Ochranu pre zošity ponúka dosky na zošity A4. Majú vnútornú klopu proti vypadnutiu obsahu a zaisťovacie gumičku. 

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Školské potreby
Kód:  HRAa8959
Produktové číslo:  8595096794190

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13