Obnoviť stránku

Transformers Cyberverse figúrka zo série Ultra Optimus Prime

Príslušenstvo k tovaru

Transformers Cyberverse figúrka zo série Ultra Optimus Prime

Ak ste fanúšikom série Transformers a ešte aj vášnivý zberateľ figúrok, alebo len chcete zaobstarať svojim deťom novú hračku, nesmie vám chýbať jedinečná 22 cm vysoká figúrka Ultra Optimus Prime zo série Transformers Cyberverse. Tento autorobot od jedného z najväčších výrobcov hračiek Hasbro poteší ako darček každého fanúšika, alebo skvele doplní vašu zbierku. Navyše vám pripomenie ikonické okamihy z filmov so všetkými detailmi. Figúrka autorobota Ultra Optimus Prime môže byť v ôsmich jednoduchých krokoch premenená na vozidlo. Patrí do triedy Ultra, ktorá zahŕňa aj doplnkové príslušenstvo v podobe Energon Armor a špeciálnej zbrane Energon Axe. Hračka Transformers Cyberverse Ultra Optimus Prime určite poteší každého chlapca od 6 rokov.


Kľúčové vlastnosti figúrky Transformers Cyberverse Ultra Optimus Prime

  • Jedinečná figúrka známeho robotického hrdinu Optimus Prime z Transformers, od spoločnosti Hasbro
  • Postavička zo série Transformers Cyberverse je zberateľská figúrka a zaujímavá hračka zároveň
  • Hračku autorobota môžete v ôsmich jednoduchých krokoch premeniť z robota na auto
  • Figúrka patrí do série Ultra, vďaka čomu je vybavená doplňujúcim Energon Armor brnením a špeciálnou sekerou Energon Axe
  • Figúrka bojovníka Optimus Prime s výškou 22 cm je vyrobená z kvalitného a odolného plastu
  • Figúrka autorobota Ultra Optimus Prime Transformers Cyberverse je vhodná ako hračka, do zbierky, alebo ako darček
  • Vhodná pre deti od 6 rokov

Autentický autorobot Optimus Prime zo série Ultra Transformers Cyberverse je vhodný do zbierky aj na hranie

Každého fanúšika filmovej série Transformers bezpochyby poteší nová figúrka postavičky dobre známeho robotického bojovníka Optimus Prime. Hračka Transformers Cyberverse Ultra Optimus Prime je navrhnutá presne podľa vzhľadu animovanej predlohy. Figúrka Ultra Optimus Prime vás oslní svojou prepracovanosťou určenou pôvodom od jedného z najväčších výrobcov hračiek – Hasbro.

Robot Ultra Optimus Prime so špeciálnym príslušenstvom Energon Axe

Figúrka hrdinu Optimus Prime zo série Transformers Cyberverse nemusí stáť len na poličke vašej vitríny, lebo je škoda nevyužiť jej prednosti. V ôsmich jednoduchých krokoch totiž figúrku premeníte z robota na auto a opačne, čo povyšuje zážitok z hrania na ďalšiu úroveň. Navyše je figúrka vybavená špeciálnym brnením Energon Armor a autentickou zbraňou v podobe Energon Axe. Kúpou 22 cm vysokej figúrky autorobota Ultra Optimus Prime, vyrobenej z kvalitného a odolného plastu, potešíte nielen deti, ktoré sa s ňou môžu hrať, ale aj každého zberateľa, či fanúšika sveta Transformers.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Výška hračky

Výška hračky 3 cm

Vlastnosti

Typ Akčné
Druh Postavičky
Vlastnosti S pohyblivou hlavou, S pohyblivými končatinami
Počet figúrok 1 ks
Materiál Plast

Poznáte z

Poznáte z Transformers

Autíčka

Dĺžka autíčka 22 cm

Druh

Druh Figúrky
Kód:  HRAdn01772
Produktové číslo:  5010993635535

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17