Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Toyota Tundra – biele

Príslušenstvo k tovaru

Toyota Tundra – biele

Jazdu v dokonalej miniatúre modelu auta Toyota Tundra si naplno užije každý malý vodič. Elektrické auto s čiernymi koženkovými sedadlami je určené pre dve deti, ktoré si v aute naplno užijú pocit z jazdy a zároveň budú v maximálnom bezpečí. Po nasadnutí si stačí zapnúť pás, šľapnúť na pedál a autíčko sa vďaka novej riadiacej elektronike plynulo a bez trhnutia rozbehne. Dva 45 W motory sa starajú o 3 rýchlosti vpred a 1 rýchlosť vzad. Mäkké polymérové EVA kolesá zaistia hladkú a tichú jazdu. Vaše dieťa sa v tomto autíčku bude cítiť ako naozajstný vodič. Na naštartovanie stačí stlačiť gombík, auto disponuje otváracími dverami a počas jazdy si malý šofér môže pustiť hudbu hneď z niekoľkých zdrojov. Pripravte si doma ďalšie malé parkovacie miesto pre Toyotu Tundra v menšom vyhotovení.

Kľúčové vlastnosti bieleho elektrického auta Toyota Tundra

  • Nosnosť autíčka je 35 kg, testované je na 55 kg
  • Toyota dosahuje maximálnu rýchlosť 7 km/h
  • Auto disponuje odpruženou nápravou
  • Elektrické autíčko má predné svetlá a podsvietenú palubovku
  • Rozmery auta sú 134 × 82 × 76 cm a hmotnosť je 27 kg
  • Toyota Tundra má 12 V 7 Ah batériu
  • Balenie obsahuje adaptér s indikátorom, batériu a 2,4 GHz ovládač so STOP funkciou
  • K autíčku je k dispozícii 2,4 GHz diaľkové ovládanie s možnosťou párovania na konkrétne auto
  • Autíčko má praktické držadlo pre jeho jednoduchý prenos
  • Dĺžka jazdy auta je 2 – 3 hodiny záležiac od hmotnosti a terénu
  • Farebné vyhotovenie auta je biele

Možnosti hudobnej konektivity

Počas jazdy si vodič môže prehrávať hudbu z viacerých zdrojov. Obľúbené pesničky si môžete nahrať na USB kľúč alebo SD kartu. Auto má tiež jack konektor, takže si jednoducho pripojíte MP3 prehrávač alebo telefón cez kábel.

Bezpečnosť je samozrejmosťou

Autíčko je vybavené bezpečnostným pásom cez bedrá a vysokými dvierkami, ktoré zabránia náhodnému vypadnutiu dieťaťa z auta. Vďaka núdzovej brzde na diaľkové ovládanie môžete vypnúť všetky jazdné funkcie autíčka. Opätovným stlačením núdzovej brzdy zase jazdu aktivujete. Inovované diaľkové ovládanie umožňuje nastaviť rýchlosť jazdy. Párové diaľkové ovládanie umožňuje používať neobmedzený počet rovnakých autíčok v jednom okruhu bez toho, aby si navzájom rušili signál. Ďalšou výhodou párového diaľkového ovládania je, že neustále môžete zasahovať do smeru a rýchlosti jazdy.

Kód:  HRAif8570
Produktové číslo:  8586019940404

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11