Obnoviť stránku

Tomy Europe – Hrajúca opičák

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tomy Europe – Hrajúca opičák

Interaktívna hračka TOMY Hrajúci opičiak zaujme deti svojím roztomilým kukučom, veselým dizajnom apestrými farbami.Akonáhle zatiahnu za farebnú labku,ozve sa zvuk z džungle a bruško plné banánov sa začne točiť. Každá tlapičky ponúka iný zvuk zo safari, ktorý dokáže bábätko na dlho upútať. Končatiny sa farebne líšia a sú dômyselne tvarované pre ľahké držanie. Skvele do detskej ručičky padnú. Dieťa za ne môže ťahať, točiť s nimi a rôzne ohýbať. Ich konce fungujú ako upokojujúci hryzenie krúžky, ktoré môže vaše dieťatko žuť a preskúmať jazýčkom. 

hlavné prednosti

  • Veselý dizajn, pestré farby
  • 4 rôzne zvuky z džungle
  • Dômyselne tvarované tlapičky pre ľahké držanie
  • Upokojujúce hryzenie krúžky na konci labiek
  • Stimulácia zmyslov, rozvoj zraku a jemnej motoriky
  • Vyrobené z bezpečného a trvanlivého materiálu

Pomocník pre rozvoj dieťaťa

Hračka napomáha rozvoju dieťaťa, výrazné farby a tvary lákajú jeho pozornosť, stimulujú zmysly a rozvíjajú zrak. Dieťa sa zoznamuje s farbami, trénuje koordináciu rúk a jemnú motoriku. S hudobným Opičákom si vyhrá a zabaví na dlhú dobu. Hračka je vyrobená z bezpečného a trvanlivého materiálu, ktorý je vhodný je hryzenie. Jej súčasťou sú tri batérie 1,5 V. Je určená pre deti od 6 mesiacov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 17,5 cm
Šírka 5 cm
Výška 19,5 cm
Kód:  HRAa10597
Produktové číslo:  5011666723535

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08