Obnoviť stránku

Tlapková patrola Air Rescue Rocky

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Tlapková patrola Air Rescue Rocky

Známa postavička z animovaného seriálu Paw Patrol alebo aj Tlapkové patroly poteší každé malé dieťa. Roztomilý psík v zelenom kostýme so šiltovkou ochráni všetky detičky a rád sa s nimi pomazná. Deti sa s ním budú cítiť vždy bezpečne. Tentokrát je však Rocky Air Rescue vybavený špeciálnymi doplnkami, ktoré ho premenia na leteckého záchranára. Všetko sa rozbehne, len čo mu stlačíte tlačidlo na hrudi. Rozmery balenia 18,5 × 5,5 × 16,5 cm.

Kľúčové vlastnosti Air Rescue Rocky zo seriálu Tlapkové patroly

  • Figúrka Air Rescue z dobrodružného animovaného seriálu Tlapkové patroly
  • Psík s názvom Rocky
  • Výška figúrky je 6 cm
  • V kolekcii nájdete 6 psíkov - Skye, Marshall, Chase, Everest, Rubble a Zuma
  • Postava z večerníčka

Veľa dobrodružstva

Nielen deti, ale rovnako aj dospelých nadchnú títo odvážni psí záchranári známi ako Tlapková patrola. Psi radi ochránia vaše deti rovnako ako v rozprávke. Malí obdivovatelia sa tak s nimi budú cítiť v bezpečí doma, u babičky aj v škôlke. Samé si môžu vybrať zvieratko, ktoré im bude najbližšie alebo si zostaviť rovno celú svorku. V kolekcii nájdete stvárnené psíky s rôznymi schopnosťami. 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Labková patrola

Druh

Druh Plyšáci
Kód:  HRAkn0657m
Produktové číslo:  ASRT778988066430
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12