Obnoviť stránku

Tiny Love Meadow Days

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Tiny Love Meadow Days

Hracia deka Tiny Love Meadow Days ponúka nekonečné možnosti zábavy pre samostatnú hru dieťaťa, aj pre spoločné chvíle s rodičmi. Táto mimoriadne veľká a veľmi mäkká hracia deka s roztomilými ilustráciami zvieratiek bude inšpiráciou pre vášich malých objaviteľov a bude podporovať rozvoj ich motorických zručnosti. Súčasťou deky Meadow Days je aj nastaviteľné čalúnené zrkadlo, hryzadlo a ďalšie, pre deti zaujímavé prvky (šuštiace časti, krúžok na uchytenie ďalších hračiek). Hracia deka Tiny Love je vhodná pre deti od narodenia.

Kľúčové vlastnosti hracej deky Tiny Love Meadow Days

  • Extra veľká a mäkká deka
  • Rozvíja hrubú a jemnú motoriku
  • Obsahuje mnoho atraktívnych hracích prvkov
  • Pútko a gombík pre jednoduché poskladanie
  • Hraciu deku Tiny Love možno prať v práčke
  • Vhodná pre deti od narodenia

Výhody hracej deky Tiny Love Meadow Days

Hracia deka Tiny Love Meadow Days poskytuje extra veľký hrací priestor a zábavu pre náročné detské obdobie "pasenie koníkov". Vďaka gombíku a pútku možno deku ľahko zložiť a preniesť a užívať si tak zábavu ako doma, tak aj vonku. Deku Meadow Days možno prať v práčke. Počas času stráveného na deke dieťa stimuluje svoje zmysly jasnými farbami a výraznými tvarmi (zrak), hrkálkami (sluch) a rôznymi textúrami a materiálmi (hmat). Hracia deka Tiny Love povzbudzuje dieťa, aby dvíhalo hlavičku a rozvíjalo koordináciu očí a rúk. 

Hracia deka Tiny Love Meadow Days v jednotlivých obdobiach dieťaťa

1 – 2 mesiace
Položte sa vedľa svojho uzlíčka radosti a rozprávajte mu, spievajte a užívajte si spoločné chvíle vzájomného poznávania. 

3 – 4 mesiace
Povzbudzujte vaše dieťa, aby ležalo a pracovalo na brušku, motivujte ho hracími prvkami na deke k "paseniu koníkov". Ukazujte mu jednotlivé ilustrácie deky Meadow Days a nastavte zrkadlo tak, aby sa v ňom mohlo vidieť a preskúmavať svoj odraz.

5 a viac mesiacov
Keď už vaše dieťa sedí, nechajte ho poznávať a preskúmavať hraciu deku z nového uhla pohľadu. 

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Vlastnosti

Typ Bez hrazdy
Určenie Do izby
Príslušenstvo Hryzadlo, Zrkadielko
Efekty Zvukové
Vlastnosti Vhodná do práčky
Motív Zvieratká

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 150 cm
Šírka 100 cm
Kód:  HRAjd1185
Produktové číslo:  7290108861082
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13