Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tiny Love Ležadlo 3 v 1 Close to Me

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tiny Love Ležadlo 3 v 1 Close to Me

Premýšľate, ako byť s vaším bábätkom stále v kontakte? Postieľka v detskej izbičke je nepraktická, pretože je neprenosná. A na rukách svoje dieťa stále nosiť nemôžete. Existuje jednoduché riešenie! Praktické ležadlo Tiny Love 3 v 1, v ktorom sa váš potomok zahrá aj si pospí a kde ho aj nakŕmite.

Kľúčové vlastnosti

  • Ležadlo aj kolíska v jednom
  • 3 varianty náklonu
  • Možnosť jemného vibrovania
  • Pre deti od narodenia do 18 kg
  • Hudobný box s príjemnými melódiami
  • Zavesené hračky pre zábavu

Praktické detské ležadlo od narodenia

Ležadlo Tiny Love 3 v 1 Close to Me s tromi variantmi náklonu a možnosťou meniť výšku je vhodné pre deti od narodenia až do hmotnosti 18 kg. Fixnú polohu ležadla využijete pri kŕmení dieťaťa, kedy je hojdanie nežiaduce. Naopak ako kolíska so zdvihnutými bočnicami ležadlo poslúži pri uspávaní. O zábavu dieťaťa sa postará hudobný box s príjemnými melódiami v dĺžke 25 minút a svetielkami. Zavesené hračky podporujú rozvoj detských zmyslov.

Ležadlo je vybavené zadnými kolieskami, vďaka ktorým sa s ním dobre manipuluje po byte. Pretože je možné meniť aj výšku ležadla, môžete ho použiť aj u jedálenského stola. Ležadlo má v zloženom stave kompaktný a úsporný tvar, ktorý nezaberie príliš miesta.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a príslušenstvo

Funkcie Prehrávanie melódií a zvukov
Počet polôh 3

Hmotnosť

Hmotnosť 7,1 kg
Kód:  BABY5944
Produktové číslo:  7290108860894
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16