Obnoviť stránku

Tinkerbots Sensoric Mega set Robotická sada

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tinkerbots Sensoric Mega set Robotická sada

Elektronická stavebnica Tinkerbots Sensoric Mega set pre tvorbu programovateľných robotov je vhodná pre deti už od 6 rokov. Umožňuje zostaviť zvieratá, autá alebo stroje a riadiť ich pohyby. Prianím každého dieťaťa je mať vlastného riadeného robota. Elektronická stavebnica nielen prevedie prvými krokmi svetom robotiky, ale aj rozvíja zručnosť, fantáziu a tvorivé schopnosti. Predovšetkým si však deti budú užívať hranie. Budúce roboty môžu naučiť novým pohybom. Vďaka infračerveným snímačom vzdialenosti vaše Tinkerbots rozpozná prekážky a svetelný senzor reaguje na svetelné zdroje. Týmto spôsobom sa váš robot stáva ešte inteligentnejším! Sada Sensoric Mega set je dodávaná s aplikáciou Tinkerbots, takže môžete diaľkovo ovládať na svojom telefóne alebo tablete robota, ktorého ste si postavili. Táto stavebnica môže byť ovládaná len prostredníctvom zariadenia s rozhraním Bluetooth 4.0. Ponorte sa so svojimi deťmi do dobrodružného sveta robotiky!

Vlastnosti stavebnice Tinkerbots Sensoric Mega set

  • Elektronická stavebnica spoľahlivo sprevádza dieťa prvými krokmi vo svete robotiky
  • Možno zostaviť zvieratá, autá, stroje a ďalšie objekty podľa vlastnej fantázie a riadiť ich pohyby
  • Je možné diaľkové ovládanie vďaka aplikácii Tinkerbots pre tablet / smartphone na zariadenie s rozhraním Bluetooth 4.0
  • Sensoric Mega set je kompatibilný so známymi plastovými stavebnicami
  • Obsahuje infračervené snímače vzdialenosti pre rozpoznanie prekážok
  • Svetelný senzor reaguje na svetelné zdroje

Model:
Grabber Base Braitenberg Racer Top Dog Donnergugi Roadster Android L30

Stavebnica obsahuje:
1 × Powerbrain, 2 × Pivot, 1 × Twister, 1 × Grabber, 2 × IR Sensors, 2 × Light Sensors, 2 × Motors, 1 × Connector-Cube, 4 × Wheels, 6 × Axels, 6 × CUBI I, 6 × Cubi II, 2 × Double Cubi I, 2 × Double CUBI II, 10 × Prism CUBI I, 14 × Prism CUBI II, 3 × Grabber arms, 6 × Adapter bricks, 1 × USB charger, 1 × Adapter, 1 × USB cable Tinkerbots App

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 74 ks
Kód:  HRAjd1493
Produktové číslo:  4251161800039

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08