Obnoviť stránku

Teddies Súbor hier 18v1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Teddies Súbor hier 18v1

Zo širokej ponuky spoločenských hier si každý vyberie tú svoju! Táto sada ponúka 18 rôznych hier na 8 vymeniteľných obojstranných hracích plánoch a všetkí potrebné figúrky. Celé balenie si môžete zabaliť so sebou na cesty. Vďaka magnetickej hracej doske sa figúrky nestrácajú ani pri jazde autom alebo iným dopravným prostriedkom. K dispozícii sú hry pre najmenších aj najnáročnejších, takže sa zabavia všetky vekové kategórie.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľa hier v jednej krabici
  • Vhodné pre cestovanie
  • Obsahuje tiež potrebné kocky a figúrky
  • Magnetická doska zabraňuje padaniu figuriek
  • Vysoko kvalitné spracovanie je odolné voči poškodeniu

Všetko v jednom

Okrem známych spoločenských hier ako sú šach tu nájdete aj tie menej obvyklé. Vždy však majú jasné a zrozumiteľné pravidlá. K hracím plánom je dodávané aj 5 kociek a figúrky - 16 bielych a 16 čiernych šachových figúrok, 22 magnetických farebných figúrok, 15 bielych a 15 čiernych magnetických figúrok. Vďaka praktickej krabici budete mať všetky hry prehľadne na jednom mieste.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Základné

Minimálny počet hráčov 2
Kód:  HRAif2473
Produktové číslo:  8592190122829
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04