Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tatra Vankúš hasiči

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tatra Vankúš hasiči

Autá, vláčiky, motorky alebo lietadlá patria medzi najobľúbenejšie hračky všetkých malých chlapcov. Krabicu plnú takých hračiek doma už možno máte, ale čo mať také autíčko napríklad aj na vankúšiku? Vankúš s ilustrovaným motívom hasičského auta značky Tatra je vyrobený z príjemného plyšu, jeho rozmery sú 30 × 40 × 6 cm a je určený pre všetky deti od 1 roka. S vankúšikom sa deťom bude nielen skvele odpočívať, ale perfektne doladí každú chlapčenskú izbu. 

Kľúčové vlastnosti plyšového vankúšika Tatra hasiči

  • Štýlový vankúšik s motívom hasičského Tatra auta
  • Príjemný plyšový povrch
  • Rozmery vankúšika sú 30 × 40 × 6 cm
  • Vankúš je určený pre deti od 1 roka

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1 rokov

Výška hračky

Výška hračky 30 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Detské
Kód:  HRApta0045
Produktové číslo:  8590878653078

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01