Obnoviť stránku

Tatra

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tatra

S ergonomickým školským batohom Tatra budú deti do školy chodiť rady, zaujme ich svojím nádherným dizajnom čiernej a červenej farby s obľúbeným motívom hasičského vozidla Tatra. Jeho veľkou prednosťou je nízka hmotnosť iba 1 kg, pevná konštrukcia a kvalitné vyhotovenie. Vďaka anatomicky tvarovanému chrbtovému panelu na chrbte perfektne sedí a školákom sa tak bude veľmi pohodlne nosiť. Vymoženosťou je aj hrudný pás na optimálne rozloženie záťaže a nastaviteľné široké, mäkké popruhy podľa výšky dieťaťa.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hmotnosť a pevná konštrukcia
  • Ergonomicky tvarovaný chrbtový panel
  • Hrudný pás pre optimálne rozloženie záťaže na chrbte
  • Nastaviteľné široké, mäkké popruhy
  • Magnetický zámok Fidlock
  • Reflexné prvky
  • Priestranné komory a vrecká s pevnými zipsami


Batoh sa môže pochváliť automatickým zapínaním na magnet Fidlock, pomocou ktorého žiaci veľmi ľahko iba jednou rukou aktovku otvoria a zatvoria. Stačí len veko priložiť a magnetický zámok sám batoh zapne. Školská aktovka je vhodná pre žiakov prvého stupňa základnej školy. Pre väčšiu bezpečnosť je vybavená reflexnými prvkami, ktoré zaručujú lepšiu viditeľnosť dieťaťa za zhoršených svetelných podmienok.

Veľa úložného priestoru

Batoh ponúka veľa úložného priestoru, do priestranných komôr opatrených pevnými zipsami sa zmestia bez problémov všetky učebnice, zošity a ostatné školské pomôcky. Pevná priečka zaisťuje prehľadné rozdelenie vnútorného priestoru. Do predného vrecka so zapínaním na zips môžete uschovať peračník či desiatu. Bočné strany batoha disponujú vreckami, do ktorých sa zmestí fľaša na pitie a ďalšie drobnosti. Pohodlný, odolný a praktický batoh Tatra sa stane nepostrádateľným každodenným pomocníkom každého školáka.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Vystužený chrbát

Rozmery (V × Š × H)

Výška 37 cm
Šírka 32 cm
Dĺžka/hĺbka 22 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 1 kg
Objem 15 l
Kód:  HRAkn0736
Produktové číslo:  8591577043610
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18