Obnoviť stránku

Tajomstvo elektroniky - Auto, loď 50 experimentov

5 1 hodnotení

Tajomstvo elektroniky - Auto, loď 50 experimentov

Tajomstvo elektroniky, patrí medzi ňu elektronická stavebnica. Je vhodná pre všetky zvedavé deti od 6 rokov, ktoré si vyskúšajú až 50 experimentov. Docela sami si môžu zostaviť auto alebo loď s elektrickým pohonom. Pri zostavovaní svojho prístroja si samozrejme prehĺbia vedomosti a prakticky ich využijú. Spoznajú napríklad prácu motora, prepínače, zdroje zvuku a svetla.

Všetko je založené na jednoduchých princípoch, vďaka ktorým ľahko deti pochopia, ako fungujú aj elektrické obvody. Stavebnica je vhodná aj ako školská pomôcka alebo nástroj pre vlastné projekty vašich malých ratolestí. V balení je samotná stavebnica aj podrobný návod so schémami na zostavenie výrobku. Jediné čo je potrebné, doplniť túto hru o 2 kusy batérie typu AA, ktoré nebývajú súčasťou balenia.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 2 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast, Kov

Počet projektov

Počet projektov 50
Kód:  HRAa5473

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11