Obnoviť stránku

Tajomstvá elektroniky – Rádio 80 experimentov

4,0 4 hodnotení

Tajomstvá elektroniky – Rádio 80 experimentov

Tajomstvo elektroniky, to je elektronická stavebnica, z ktorej je možné zostaviť podľa priloženého návodu až 80 skvelých projektov. Je určená predovšetkým pre všetky zvedavé deti, ktoré majú 6 a viac rokov. Z priložených súčiastok si sami zložia vlastné FM rádio. Pri zostavovaní svojho prístroja si samozrejme prehĺbia vedomosti a prakticky ich využijú. Spoznajú napríklad prácu motora, prepínača alebo zdroja zvuku a svetla.

Všetko je založené na jednoduchých princípoch, vďaka ktorým ľahko deti pochopia, ako fungujú aj elektrické obvody. Obsahom balenia je ako samotná stavebnica, tak aj podrobný návod na zostavenie výrobku. Aby sa rádio uviedlo do prevadzky, je ešte potrebné túto stavebnicu doplniť o 4 kusy batérie typu AA, ktoré nie sú súčasťou balenia.  


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 4 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 80 ks

Vlastnosti

Efekty Svetelné, Zvukové

Stavebnice a puzzle

Materiál Kov, Plast

Počet projektov

Počet projektov 80

Vlastnosti

Typ Stavebnica
Programovateľné Nie

Obsah balenia

Obsah balenia Základná doska, Stavebnica, Návod
Kód:  HRAa5472
Produktové číslo:  5900360859568

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12