Obnoviť stránku

Symfonická podložka Macko Pú

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Symfonická podložka Macko Pú

Symfonická podložka je hracia deka plná pestrých farieb a zaujímavých aktivít, ktorá je vybavená hrazdou a mäkkým povrchom pre príjemné hranie. Navrhnutá bola tak, aby deti bavila, ale zároveň ich motivovala k pohybu a objavovaniu sveta. Krásne spracované postavičky s motívmi z obľúbeného Macka Pú zaujmú dieťa na prvý pohľad. Navyše vďaka prehrávaniu jemných melódií pomáhajú stimulovať prvé pohyby dieťaťa aj rozvíjať jeho záujem o bezprostredné okolie.

Ďalej tu nájdete závesné postavičky v podobe zvieratiek, zrkadielko, hryzadlo a podporný vankúšik. Táto hračka významne rozvíja zvedavosť, zrakové, hmatové a motorické schopnosti detí, zlepšuje ich koncentráciu aj koordináciu pohybov.

Parametre a špecifikácie:

Priemer:
80 cm

Napájanie:
3× AA batérie (nie je súčasť balenia)

Odporúčaný vek:
Od narodenia

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 80 cm
Šírka 80 cm
Kód:  QBM108
Produktové číslo:  5011666719620

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12