Obnoviť stránku

Sylvanian Families Základný poschodový dom s príslušenstvom verzia 2016

5 7 hodnotení

Sylvanian Families Základný poschodový dom s príslušenstvom verzia 2016

Každé tvorivé a hravé dieťa si zamiluje budovanie dedinky Sylvanian Families. Tento základný poschodový dom s príslušenstvom obsahuje jednu postavičku Chocolate Rabbit Girl a 10 ks nábytku. V tomto útulnom domčeku je možné akokoľvek prestavovať nábytok. V hornom poschodí možno jednoducho vybrať podlahu, ktorá môže poslúžiť ako predzáhradka alebo parkovacie miesto pre auto. Súprava podporuje zdravú hru, ktorá pomáha rozvíjať myšlienky a emócie detí od 3 rokov.

Prečo práve Sylvanian Families?

  • Figúrka je potiahnutá semišom
  • Postavičku je možné prezliekať
  • Prispieva k zdravému vývoju detí
  • Pre deti od 3 rokov
  • Súprava obsahuje 10 ks nábytku

Špecifikácia

  • Rozmery: 29 × 28,5 × 21,5 cm
  • Materiál: plast, figúrka semiš

Sylvanian Families podporujú zdravý vývoj dieťaťa

Hra s figúrkami Sylvanian Families rozvíja sociálne zručnosti detí od 3 rokov. Pri hre neexistujú žiadne pravidlá, dieťa si tak s pomocou vlastnej fantázie a predstavivosti vytvorí vlastný svet, ktorý prispieva k jeho zdravému vývoju.  

Základný poschodový dom v novom balení!

Vďaka priehľadnému okienku v kartóne možno vidieť obsah celkového vybavenia domu. Tento základný domček je vhodný pre začiatočníkov, ktorí hru so Sylvanian Families ešte len spoznávajú. Obsahuje ako jediný figúrku zvieratka, postieľku s perinkou, stôl, stoličky a sporák. 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 29 cm
Kód:  HRAif1537
Produktové číslo:  5054131052426

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02