Obnoviť stránku

Sylvanian Families Vzducholoď

Príslušenstvo k tovaru

Sylvanian Families Vzducholoď

Prezrite si Sylvanian dedinu z vtáčej perspektívy. Využite ponuky vyhliadkového letu vzducholoďou, ktorá je poháňaná oranžovým teplovzdušným balónom. V tomto dopravnom prostriedku je miesto pre dvoch dospelých a jedno dieťa. Aby si zvieratká užili výlet na maximum, dostanú so sebou na cestu aj piknikový kôš plný ovocia, pečiva a nápojov. Doprajte svojim Sylvanian Families postavičkám netradičný zážitok.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Sylvanian Families Vzducholoď

  • Súprava obsahuje 8 kusov doplnkov
  • Teplovzdušný balón potiahnutý textíliou 
  • Figúrka nie je súčasťou súpravy
  • Pekne prepracované detaily doplnkov Sylvanian Families
  • Alternatíva klasickej hry s bábikami
  • Hra podporuje rozvoj emócií detí
  • Fantázii pri hraní príbehov sa medze nekladú

Dedinka Sylvanian Families

Japonské postavičky Sylvanian Families vznikli už v roku 1985 a hneď si ich obľúbili deti na celom svete. Pôvodne išlo o rodinky lesných zvierat, postupne pribúdali aj ďalšie druhy, ako mačky, psy, tučniaky, opice a ďalšie. Existuje mnoho zvieracích zoskupení a nespočetné množstvo doplnkov, ktoré je možno každej mini rodinke zaobstarať. Počnúc domčekmi a autami, končiac všetkými nenahraditeľnými doplnkami.

Kód:  HRAjd0473
Produktové číslo:  5054131052556

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08