Obnoviť stránku

Sylvanian Families Vybavenie – kuchynský riad set

4,0 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sylvanian Families Vybavenie – kuchynský riad set

Je vaše dieťa hravé a tvorivé? Tak to si iste zamiluje budovanie dedinky Sylvanian Families! Táto súprava do kuchyne obsahuje sortiment kuchynských spotrebičov, vrátane varnej dosky, hriankovača, mixéra a pohodlného vozíka, kam je možné všetko príslušenstvo uložiť. Figúrky nie sú súčasťou balenia. Sylvanian Families podporuje zdravú hru, ktorá pomáha rozvíjať myšlienky a emócie detí od 3 rokov.

Prečo práve Sylvanian Families?

  • Prispieva k zdravému vývoju detí
  • Pre deti od 3 rokov
  • Vhodné na hranie pre chlapcov i dievčatá

Špecifikácia

  • Rozmery: 8 × 11,5 × 5 cm
  • Materiál: plast

Sylvanian Families podporujú zdravý vývoj dieťaťa

Hra s figúrkami Sylvanian Families rozvíja sociálne zručnosti detí od 3 rokov. Pri hre neexistují žiadne pravidlá, dieťa si tak za pomocou vlastnej fantázie a predstavivosti vytvorí vlastný svet, ktorý prispieva k jeho zdravému vývoju.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif1573
Produktové číslo:  5054131050903
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06