Obnoviť stránku

Sylvanian Families Vidiecky obchod s obuvou

Príslušenstvo k tovaru

Sylvanian Families Vidiecky obchod s obuvou

Ani postavičky Sylvanian Families nemôžu chodiť bosé. Kúpte im rovno celý obchod s obuvou, nech si môžu vybrať, ktoré tobánky sa im najviac hodia. Na výber sú topánky pre malé aj veľké Sylvanian figúrky. Dokonca im môžete zabaliť do krabice aj sprej na topánky. Alebo im v obuvníctve dokúpte to čo im doma v topánkovníku chýba. Vezmite svoje Sylvanian domáce zvieratá na nákupy, nech sa môžu pekne vyparádiť.

Kľúčové vlastnosti sady Sylvanian Families Vidiecký obchod s obuvou

  • V balení je viac ako 20 kusov doplnkou
  • Figúrka nie je súčasťou balenia
  • Pekne spracované detaily doplnkou Sylvanian Families
  • Alternatívou za klasické hry s bábikami
  • Hra podporuje deti k rozvoju emócií
  • Fantázii pri hraní príbehov sa medze nekladú

Dedina Sylvanian Families

Figúrky Sylvanian Families vznikl v roku 1985 a hneď si ich obľúbili deti po celom svete. Pôvodne to bola rodina lesných zvierat a postupne pribúdali ďalšie zvieratká ako mačky, psy, tučniaky, opice a ďalšie. Existuje veľa zvieracích zoskupení a nespočetné množstvo doplnkov, ktoré môže získať každá mini rodinka. Hlavnými doplnkami sú domčeky a autá.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAjd0472
Produktové číslo:  5054131048627

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02