Obnoviť stránku

Sylvanian Families Trojposchodový domček

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sylvanian Families Trojposchodový domček

Veľký trojposchodový domček sa stane útulným domovom zvieratiek Sylvanian Families. Chýbajúca zadná stena umožňuje pohodlný prístup ku všetkým poschodiam. Zdobené drevené dvere a oblúkové okná vyzerajú na pohľad elegantne. Podkrovné poschodie má dokonca malý balkón, z ktorého bude krásny výhľad na okolie. Súčasťou balenia sú aj dva rebríky pre rýchly presun medzi poschodiami a odnímateľná podlaha, ktorá sa otočením môže zmeniť na anglický trávnik.

Kľúčové vlastnosti

  • Dom má tri priestranné poschodia
  • Elegantný a útulný vzhľad
  • Z odnímateľnej podlahy sa dá urobiť záhradka
  • Kvalitný materiál a detailné spracovanie
  • Dá sa pripojiť k mnohým ďalším miestnostiam či domom

Trojposchodový domček s množstvom možností

V krásnom domčeku bude mať celá rodina dostatok priestoru pre najrôznejší nábytok. Je len na vás, ako rozložíte jednotlivé miestnosti. Detailné a kvalitné spracovanie imituje skutočný dom. Vďaka množstvu okien v ňom bude vždy dostatok svetla. Domček sa dá spojiť so supermarketom, prímorskou reštauráciou, lesnou škôlkou, mestským domom, vidieckou klinikou alebo reštauráciou s hamburgermi.

Rozmery:
41 × 33 × 25 cm

Odporúčaný vek:
od 3 rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Použitie Na hranie

Poznáte z

Poznáte z Sylvanian Families
Kód:  HRAif1582
Produktové číslo:  8711915027458

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04