Obnoviť stránku

Sylvanian Families Trojpodlažný dom s príslušenstvom A

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sylvanian Families Trojpodlažný dom s príslušenstvom A

V Sylvanian dedinke bývajú zvieratká, ktoré tu majú svoje krásne domčeky. Tento trojposchodový dom s príslušenstvom (A) je naozaj nádherný – na najvyššom poschodí nájdete veľké guľatá okná a nad nimi malý balkónik, z ktorého môže rodina zvieratiek pozorovať okolie. Ďalšie dve poschodia sú veľmi priestranné, zmestí sa do nich veľa nábytku, aby zvieratka mohli pohodlne bývať. Podlahu v najvyššom poschodí môžete vybrať, otočiť a vytvoriť tak záhradku pre posedenie. V súprave nájdete dom, dva rebríky a odnímateľnú podlahu. Darčeková súprava naviac teraz obsahuje ako bonus dve figúrky mačičiek a vybavenie izby pre sestričku (posteľ, toaletný stolík, písací stôl, stoličky a doplnky).

Kľúčové vlastnosti nábytku Sylvanian Families – Trojposchodový dom s príslušenstvom A

  • Domček pre deti značky Sylvanian Families
  • Trojposchodový domček s príslušenstvom
  • Príslušenstvo A: 2 rebríky, odnímateľná podlaha, 2 figúrky mačičiek a vybavenie izbičky pre sestričku
  • Krásny dizajn, nostalgický nádych
  • Hranie s hračkami Sylvanian Families rozvíja v deťoch sociálne zručnosti, podporuje zdravú hru, rozvoj myšlienok a emócií
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Hračky Sylvanian Families

Hračky tejto kolekcie sú vyrábané už od roku 1985 a milujú ich deti z celého sveta. Príroda, rodina a láska, to je základným konceptom všetkých týchto hračiek. V Sylvanian dedinke žijú všetky zvieratká v blízkosti prírody, dieťa si môže vytvárať rôzne príbehy a rozvíjať tak fantáziu, myslenie a sociálne zručnosti. V Sylvanian dedinke nájdete domy, obchody, nábytok, doplnky a zvieratká – všetko vyrobené a premyslené do najmenšieho detailu. "Evergreenové" hračky ponúkajú malým dievčatkám rovnaké možnosti, ako majú u hraní s bábikami a navyše podporujú zdravú hru.

Rozmery:
65 × 35 × 22,5 cm

Kód:  HRAjd0622
Produktové číslo:  8711915027373
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19