Obnoviť stránku

Sylvanian Families Starostlivosť o dieťatko

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sylvanian Families Starostlivosť o dieťatko

Roztomilé figúrky mačacej mamičky a jej kocúrieho bábätka urobia radosť každému starostlivému dievčatku. V balení sú okrem mačičiek aj nevyhnutnosti pre starostlivosť o bábätko. Postieľka, ktorú možno prerobiť na kolísku, fľaštička s mliekom, miska, lyžička, dózička a balenie sušeného mlieka. Postieľka je plne vybavená všetkým, čo do nej patrí. Šatôčky mačky aj mačiatka sa dajú opakovane vyzliekať a obliekať. Obe postavičky majú oči z čiernych korálok, sú vyrobené z plastu a potiahnuté príjemným semišom. Mačacia mama meria 8 cm a maličký kocúrik 5 cm. 

Kľúčové vlastnosti Hernej súpravy Sylvanian Families Starostlivosť o dieťatko

  • Balenie obsahuje 2 postavičky a 8 kusov príslušenstva
  • Postieľka s perinkou, prikrývkou, strieškou a odnímateľnými hojdacími podnožkami
  • Pekne prepracované postavičky Sylvanian Families
  • Alternatíva klasickej hry s bábikami
  • Hra s figúrkami podporuje rozvoj emócií detí
  • Fantázii pri hraní príbehov sa medze nekladú

Dedinka Sylvanian Families

Japonské postavičky Sylvanian Families vznikli už v roku 1985 a hneď si ich obľúbili deti na celom svete. Pôvodne išlo o rodinky lesných zvierat, postupne pribúdali aj ďalšie druhy, ako mačky, psy, tučniaky, opice a ďalšie. Existuje mnoho zvieracích zoskupení a nespočetné množstvo doplnkov, ktoré je možno každej mini rodinke zaobstarať. Počnúc domčekmi a autami, končiac všetkými nenahraditeľnými doplnkami.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAjd0613
Produktové číslo:  5054131043332

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08