Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sylvanian Families Nábytok chocolate králikov – mamka pri chladničke

Príslušenstvo k tovaru

Sylvanian Families Nábytok chocolate králikov – mamka pri chladničke

Mamička z rodiny chocolate králičkov Sylvanian Families veľmi rada varí. Preto udržuje svoju chladničku vždy naplnenú najrôznejšími dobrotami. Okrem základných potravín ako je zelenina, maslo či mlieko má schovanú aj sladkú odmenu pre svoje deti, keď ju nehnevajú. Retro štýl chladničky sa skvele hodí na chatu alebo do zrubu. Súprava obsahuje figúrku s chladničkou a množstvo doplnkov.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava obsahuje figúrku a chladničku s doplnkami
  • Súčasťou balenia je veľa detailných doplnkov
  • Deti si na potraviny môžu nalepiť samolepky s menovkami
  • Chladnička je v elegantnom retro štýle
  • Mamička má na sebe veselé šatičky

Chladnička plná dobrôt

Roztomilá figúrka je hebká a príjemná na dotyk. Mamička má na sebe oblečené slušivé červené šatôčky a bodkovanú zásterku, s ktorými určite rozžiari celú domácnosť. Štýlová chladnička s mrazničkou má poličku na potraviny, box na zeleninu a na dverách je zásobník na nápoje, ktoré sú taktiež súčasťou balenia. Ešte väčšiu zábavu prinášajú samolepky s menovkami produktov, ktoré si deti môžu nalepiť a usporiadať.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Rozmery:
17 × 15 × 8 cm

Odporúčaný vek:
3+ rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 8 cm

Vlastnosti

Druh Postavičky
Použitie Na hranie
Materiál Plast
Kód:  HRAif1543
Produktové číslo:  5054131050149

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13