Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sylvanian Families Nábytok chocolate králikov - dvojča v kočíku

5 4 hodnotení

Sylvanian Families Nábytok chocolate králikov - dvojča v kočíku

Šantivé dvojčatá chocolate králikov z rodiny Sylvanian Families sú ešte príliš malé na to, aby sa sami vydávali za dobrodružstvom, preto ich rodičia musia voziť v kočíku. Našťastie je tento kočík dosť priestranný, aby sa do neho bábätká vošli. Vnútri nájdu prikrývky, pod ktoré sa môžu zababušiť, hrkálky, fľašu na pitie a cumlík. Hoci sa jedná o dvojčatá, určite si ich nepomýlite - jedno má očká zatvorené a druhé otvorené. A aj keď občas vykonajú nejakú neplechu, kto by sa na takéto roztomilé mláďatká dokázal hnevať?

Kľúčové vlastnosti

  • Kočík je detailne a precízne spracovaný
  • Má pohyblivé kolieska, takže sa s ním dá jazdiť
  • Bábätká majú k dispozícii cumlík, fľašu a hrkálky
  • Môžete im ľubovoľne prezliekať šatičky
  • Vnútri kočíka sa nachádza deka na prikrytie

Perfektný kočík pre dvojčatá

Plne pojazdný kočík poskytne obom králikom dosť priestoru, aby sa v ňom mohli uvelebiť. Aj keď na sebe majú roztomilé šatôčky, môžete ich ľubovoľne prezliekať. Ak začnú byť nepokojní, skúste ich utešiť ich obľúbenými hrkálkami alebo ich nakŕmiť z fľaše s mliekom, poprípade im do pusiniek strčiť cumlík. Určite budú čoskoro zase spokojní. Precízne a detailné spracovanie kočíka, bábätiek i doplnkov je charakteristickým znakom pre všetky súpravy Sylvanian Families.

Rozmery:
13,5 × 13 × 5,5 cm

Odporúčaný vek:
3+ rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 13 cm
Kód:  HRAif1536
Produktové číslo:  5054131050187

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17