Obnoviť stránku

Sylvanian Families Nábytok chocolate králikov – baby králik v postieľke

4,5 2 hodnotení
14,90 €

Sylvanian Families Nábytok chocolate králikov – baby králik v postieľke

Roztomilý chocolate králik z rodiny Sylvanian Families ešte nemôže spať vo veľkej posteli, a tak mu rodičia zaobstarali detskú postieľku. Má v nej všetko, čo k pokojnému spánku potrebuje – matrac, prikrývku a dve funkčné zásuvky, do ktorých si môže uložiť svoje hračky. Bezpečnostné zábradlie je odnímateľné, keby sa dieťatko rozhodlo vydať sa na preskúmavanie okolia.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava obsahuje figúrku a posteľku s príslušenstvom
  • Malý králik je hebký a roztomilý
  • Detská postieľka má matrac a prikrívku
  • Obe zásuvky sú plne funkčné
  • Bezpečnostné zábradlie sa dá ľahko vysunúť

Do postieľky pre sladké sny

Päťcentimetrová figúrka králika je potiahnutá jemným zamatom, ako oči slúžia dva tmavé korálky. Rozkošný dojem ešte umocňuje červené pyžamko, v ktorom chodí spať najradšej. Plastová postieľka v bielej farbe je vystlaná pastelovo modrým matracom a hebkou prikrývkou v rovnakej farbe. Dve zásuvky pod postieľkou sa dajú jednoducho vysunúť, rovnako ako bezpečnostné zábradlie. Súprava obsahuje figúrku, postieľku a príslušenstvo do postieľky.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.
 

Rozmery:
10,5 × 11,5 × 5,5 cm

Odporúčaný vek:
3 roky

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Druh Doplnkové predmety
Použitie Na hranie
Materiál Plast
Kód:  HRAif1542
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5054131050170

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03